Få nyttige usability tips her

Online Marketing Strategi

Få flere kunder med en resultatorienteret strategi for din markedsføring

Din gevinst – er vores succes

Det er ikke længere nok blot at være til stede på nettet. Konkurrencen er benhård, og de tider, hvor man satte en succesfuld Google Ads kampagne op på 10-15 minutter er endegyldigt forbi.

En hurtig og brugervenlig hjemmeside er grundstenen i din digitale tilstedeværelse. Men du skal også trække trafik til siden – fra den rigtige målgruppe vel at mærke – og dernæst skal de besøgende overbevises om, at du er den rette at tage kontakt til eller handle med.

Vores målsætning er at skaffe flere kunder til vores kunder. Det gør vi via brugervenlige, lynhurtige hjemmesider bygget på førende teknologi og velovervejede strategier for, hvordan hjemmesiderne markedsføres. Vi hjælper både små og store virksomheder, andre bureauer og en lang række uddannelsesinstitutioner. Vi sammensætter online marketingstrategier, der omfatter:

Hjemmesideløsninger

Optimering af brugervenlighed

Search kampagner

Social media kampagner

Analyse & evaluering

Hjemmesider

Skal din hjemmeside opdateres? Hos Online-Results får du en hurtig og brugervenlig hjemmeside, baseret på vores store viden om, hvad der får de besøgende til at blive til kunder. Vores brug af førende teknologier er internationalt anerkendt, bl.a. af Google.

Skræddersyet WordPress hjemmeside

Hjemmeside bygget i vores eget framework

Smart hjemmeside

Search kampagner

Search kampagner øger trafikken til din hjemmeside gennem synlighed over for de potentielle kunder, der aktivt søger efter netop dine ydelser eller produkter. Search kampagner kan fokusere på organisk trafik (SEO), betalt trafik (Google Ads og Bing Ads) eller en kombination.

SEO

Google Ads

Bing Ads

Social Media kampagner

Kampagner på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn er ideelle til branding, målrettet markedsføring og remarketing. Ram præcist ned i dit kundesegment med de unikke målretningsmuligheder og præsenter dem for dine produkter eller services.

Facebook

Instagram

LinkedIn

Team Education Insights

Vores Team Education Insights er specialiseret i markedsføring af skoler og uddannelsesinstitutioner. Teamet skruer kampagner sammen, der skaffer flere elever og kursister og ved nøjagtig hvilke virkemidler, kampagnetyper og kanaler, der skal til for at fylde jeres undervisningslokaler op.

De unge er mobile og digitale til fingerspidserne og markedsføring rettet mod dem skal være fængende og inspirerende. Vi har mange års erfaring med at fylde skolerne op og har særlig erfaring med efterskoler, højskoler, VUC & HF samt højere uddannelsesinstitutioner.

Den digitale vej til flere elever

Partner- og bureauprogram

Vi samarbejder med en række andre bureauer og medierådgivere for at opnå optimale resultater for vores – og deres – kunder. Vi skræddersyer løsninger, der sikrer succes for dig og dine kunder. Vores samarbejder med andre bureauer er præget af vidensdeling, tæt dialog samt evaluering og opfølgning.

Vi kan levere inden for alle aspekter af online markedsføring og har en omfattende viden om, hvad der får de digitale brugere til at udføre de ønskede handlinger. Ved at supplere hinandens kompetenceområder kan vi sammen skabe de optimale betingelser for vore kunders vækst.

Skal vi arbejde sammen?

Digital brugeradfærd

Din hjemmeside er din butik på nettet. Den skal indrettes, så brugerne gør det du gerne vil have dem til – præcis som mælken står bagerst i Bilka for at få kunderne hele vejen igennem butikken. Digital brugeradfærd handler om at forstå, hvordan brugeren bevæger sig på nettet, hvad der irriterer dem og hvad der begejstrer dem.

Igennem mere end 10 år har vi været nysgerrige på digital brugeradfærd og emnet er omdrejningspunkt for hele vores virke. Kun med en stærk forståelse af hvad der virker på nettet kan vi hjælpe dig i mål med din digitale markedsføring.

Forstå den digitale bruger

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri


Jeg stoler 100 % på Online-Results. Gennem vores godt 5-årige samarbejde, har de rykket vores forretning gennem en stærk online marketingstrategi. Vi forbedrer konstant vores brand awareness, styrker synligheden på søgemaskiner og øger trafikken til hjemmesiden. Resultatet er gode kundeleads, som vi forvandler til nye faste kunder.

Katja Knudsen
Project Manager, Svea Finans

Klar til at ramme plet med din markedsføring?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i online markedsføring. Vi sammensætter en strategi for din hjemmeside og din marketing, der øger trafikken og gør dine besøgende til kunder.

Ring til os

Send os en mail

Ros fra vores kunder

Vi gør vores yderste for at forstå din forretning og dine behov. Vi sammensætter løsninger med udgangspunkt i din strategi og dit budget og gør din investering så rentabel som overhovedet muligt.


Efter vi har fået lavet en ny hjemmeside hos Online-Results, får vi mange flere henvendelser fra potentielle elever, som er interesseret i vores skole. Samarbejdet med Online-Results kan man sammenligne med at gå ind i en tøjbutik og møde en ekspedient, som rent faktisk har en ærlig mening om den vare, han sælger. De kommer med en stor viden, et stort engagement og indsigt i det, der er deres ekspertise.

Jakob Bonderup
Forstander, Engelsholm Højskole


Vi har et rigtig godt samarbejde med Online-Results. De er gode til følge op på vores markedsføring og holder os hele tiden opdateret, så vi har et overblik over situationen. Vi oplever en rigtig god kommunikation med vores konsulent, som altid er venlig og imødekommende. De er altid nemme at komme i kontakt med.

Pia Fischer
Viceforstander, Vejlefjordskolen


Online-Results har rykket vores virksomhed i form af nye kunder, større omsætning og bedre indtjening. Vi får hver eneste dag et stort antal henvendelser fra husejere, industrivirksomheder, ejendomsadministratorer og offentlige institutioner, hvis interesse er blevet vakt gennem vores stærke online tilstedeværelse.

Mikael Andersen
Indehaver, Aalborg Tagmaling & Facaderenovering


Online-Results are simply among the top experts in the world at creating AMP sites. Very few companies have made such a variety of AMP sites that work so smoothly on desktop and mobile devices alike.

Ben Morss
Developer Advocate, Google

Se nogle af vores løsninger

Engelsholm Højskole

Give Steel

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Svea Finans

Ålborg Tagmaling

Invester i en rentabel strategi for din markedsføring

Vores erfarne hold af specialister i digital brugeradfærd sikrer dig en lynhurtig, brugervenlig hjemmeside og en skarp strategi, der giver dig succes online. Få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af en målrettet marketing strategi..

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bliv klogere på brugeradfærd

Mød os på LinkedIn