Få nyttige usability tips her

WordPress AMP hjemmeside

Få en lynhurtig hjemmeside i det anerkendte og gratis CMS system

Vil du have en skræddersyet WordPress hjemmeside?

Vi leverer WordPress hjemmesider, der er tilpasset dine behov og ønsker. Løsningerne er kodemæssigt skåret helt ind til benet for at sikre, at du får en lynhurtig hjemmeside. Samtidig er kontrolpanelet som noget unikt tilpasset dine behov, så du nemt og hurtigt selv kan opdatere hjemmesiden. Vi leverer WordPress sider med:

Vanvittig høj hastighed

Tilpasset design – ingen standard temaer

Unikt og tilpasset kontrolpanel, der er nemt at navigere i

Brugervenligt formularmodul – opret hurtigt og nemt alle de formularer, du har brug for

Fejlfri kode og teknisk opsætning, der overholder alle gængse standarder

Det mest populære CMS system i verden

WordPress er det mest populære CMS system i verden. Det er gratis, og en afgørende grund til den store popularitet, er de mange præfabrikerede plugins, som i princippet betyder, at alt kan lade sig gøre. Men de mange plugins er også systemets akilleshæl. En WordPress løsning kan i praksis hurtigt blive umulig at opdatere, selvom den er bygget med standard plugins, fordi løsningen enten bliver overkompleks eller ikke specifik nok. Mange WordPress hjemmesideejere befinder sig i en situation, hvor der alligevel ofte skal hentes ekstern hjælp til de ændringer, man ønsker at udføre på siden.

Få en funktionel og brugervenlig hjemmeside

En WordPress løsning fra Online-Results bygges med nøjagtig de funktioner, du ønsker og den er i en vis grad også baseret på standard plugins. Men den helt store forskel er, at du uden problemer selv vil kunne opdatere siden og finde ud af at bruge de funktioner, vi har aftalt der skal være på siden.

Unikt, tilpasset kontrolpanel

Kontrolpanelet i WordPress – der hvor du logger ind, når du skal opdatere din hjemmeside – er som standard ikke særlig brugervenlig. En WordPress side fra Online -Results kommer med et unikt, tilpasset kontrolpanel, der er nemt at navigere i, og hvor du kan finde relevante data for din løsning. Hvis du ønsker det, kan vi tilpasse kontrolpanelet yderligere med oplysninger om din hjemmesides helbredsstatus, data fra Google Analytics og genveje til de funktioner, du bruger mest – fx oprettelse af blogindlæg eller artikler.


Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 – der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside – og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Mød os på Facebook

Bliv klogere på brugeradfærd

Ingen unødig kode

Vi skræddersyer din WordPress hjemmeside, så den passer nøjagtig til dine behov – men uden en masse hvad-nu-hvis-kode, der gør alle mulige funktioner tilgængelige, hvis der skulle blive brug for det en dag. Vores kode indeholder kun det allermest nødvendige – og det gør en verden til forskel for funktionaliteten og hastigheden.

Din WordPress side overholder også W3Cs kodestandarder til fulde – noget, der sjældent kan opnås med WordPress fordi de mange forskellige plugins ikke nødvendigvis lever op til disse standarder. W3C er et konsortium, der fastsætter standarderne for World Wide Web.

Vanvittigt hurtig hjemmeside

Den unødige kode, som der findes meget af på de fleste WordPress hjemmesider, er en af de værste syndere, når det kommer til at sænke hastigheden på hjemmesiden. Og hastigheden er afgørende for at holde brugerne på siden. Mere end 50 % af brugerne forlader en side, der er mere end 3 sekunder om at loade, og hastighed bliver i stigende grad mere og mere vigtig i både brugernes og Googles øjne. Vil du have en hjemmeside, der konverterer, og som kan opnå SEO resultater, så SKAL hastigheden være i top. Al unødig kode er skåret væk på en Online-Results WordPress side. Det betyder, at du får en lynhurtig hjemmeside med høj PageSpeed.

Canonical AMP WordPress hjemmeside

AMP er groft sagt en metode udviklet af bl.a. Google, der sikrer, at hjemmesider loader lynhurtigt. Metoden er af Google udpeget som fremtidens teknologi til hjemmesider. Der findes WordPress plugins, der laver AMP versioner af undersiderne på din hjemmeside, men det er et add-on, som kan give mange tekniske udfordringer og store forskelle i sidernes design.

Online-Results er officiel AMP udvikler, og vi har udviklet en metode, der betyder, at alle vores WordPress sider bygges i såkaldt canonical AMP – det vil sige, at din side er AMP hele vejen igennem, altid har samme design og performer lige godt på desktop og mobil. Findes der andre bureauer, der kan tilbyde lynhurtige WordPress hjemmesider bygget i 100 % AMP og med en tilpasset og brugervenlig backend – ja, så er vi i hvert fald ikke stødt på dem endnu.

Tilpasset design

En anden årsag til WordPress’ popularitet er de mange standard temaer, der gør det nemt at bygge en hjemmeside, der ser godt ud. Standard temaerne er dog ofte designet ud fra netop det – hvad der ser godt ud – fremfor hvad der er brugervenligt og får brugerne til at foretage de handlinger, du gerne vil have dem til – fx kontakte dig. Din WordPress hjemmeside hos Online-Results leveres med et tilpasset design, der tager højde for, hvad der fungerer hos den digitale bruger, og som derfor også konverterer.


Online-Results are simply among the top experts in the world at creating AMP sites. Very few companies have made such a variety of AMP sites that work so smoothly on desktop and mobile devices alike.

Ben Morss
Developer Advocate, Google

Mød os på LinkedIn

Se ledige jobs

Vi bygger hjemmesider, som loader på 1 sekund:

Online-Results bygger hjemmesider, som loader på under 1 sekund (når der måles via Pingdom.com). Som nogle af de første i verden har vi opbygget kompetencen til at bygge hjemmesider i canonical AMP –markedets absolut hurtigste hjemmesider. Du kan læse mere om AMP og canonical AMP her.

Sprogcenteret.dk

Loadtid 288 ms

Tandlaegernesanktanne.dk

Loadtid 413 ms

Kbhrengøring.dk

Loadtid 394 ms

Få en hjemmeside, der skaffer kunder, og bringer dig i front i det digitale kapløb

Vores team af specialister bygger hjemmesider, der skaffer kunder, loader med lynets hast og inkorporerer de nyeste teknologier. Få en uforpligtende snak om, hvordan du øger din omsætning med en ny hjemmeside.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Opret alle de formularer du vil – og få det fulde overblik

Med Gravity Forms får du fuld adgang til nemt og hurtigt at oprette alle de formularer, du har brug for – for eksempel tilmelding til nyhedsbrev og kontaktformularer. Gravity Forms giver dig samtidig et samlet overblik over hvem der har udfyldt dine formularer.

Få en AMP version af din eksisterende WordPress hjemmeside

Hvis du er tilfreds med designet og funktionaliteten på din nuværende WordPress hjemmeside, men gerne vil øge hastigheden og fremtidssikre hjemmesiden, så kan vi lave en AMP version af din eksisterende WordPress side. Lynhurtig hastighed og fejlfri kode, men samme design og funktionalitet. Kontakt os for at høre mere om en AMP opdatering af din hjemmeside.

Ros fra vores kunder

Vi gør vores yderste for at forstå din forretning og dine behov. Vi sammensætter løsninger med udgangspunkt i din strategi og dit budget. Vi sætter alt ind på at gøre din investering så rentabel som overhovedet muligt.


Jeg har kunnet mærke en ændring hver dag, siden jeg valgte Online-Results. Det, jeg før fik af henvendelser pr. måned, er jeg nu oppe på pr. dag. Og de er endda billigere end dem, jeg brugte før

Carsten Stenkilde
Ejer, TV Polering


Der er run på telefonen og hjemmesiden. Så meget, at jeg næsten ikke kan varetage alle henvendelser/opstarte nye forløb. Jeg drukner i henvendelser 🙂

Hanne Flyvholm
Cand.psych. aut, Aalborg Psykologerne


Jeg har med stor tilfredshed brugt Online-Results til både SEO, Google Ads og hjemmeside. De yder altid en meget kompetent og professionel rådgivning, hvilket har skabt markante resultater.

Thomas Wetche
Direktør, Begravelsesforretningen Vahl & Wetche

Mød os på Facebook