Få nyttige usability tips her

Få en liste med varme leads

Online Leads fortæller hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside

Vil du vide, hvem der besøger din hjemmeside?

Kunne du tænke dig en liste over de virksomheder, der har besøgt din hjemmeside? Som for nylig har vist interesse for din virksomhed og er modne til at blive kontaktet?

Med Online Leads får du hver uge en liste med et udpluk af de virksomheder, hvis ansatte har besøgt din hjemmeside. Listen er ikke fuldstændig, men giver dig en rigtig god indikation af, hvilke virksomheder, der besøger din hjemmeside. Og i modsætning til alle andre værktøjer, der sporer virksomhedsbesøg ved hjælp af IP adresser, får du med Online Leads 100 % troværdige data, som er baseret på LinkedIn personprofiler.

Udnyt værdien af at vide, hvem der besøger din hjemmeside

Online Leads giver dig større indsigt i dine potentielle kunder. Du får:

Troværdige data – baseret på LinkedIn personprofiler, ikke IP adresser

Et stærkt værktøj til at skabe nye relationer – eller genoptage kontakten til tidligere interesserede

Mulighed for at ramme potentielle kunder, umiddelbart efter at de har vist interesse for din virksomhed

Online Leads er et værktøj, der henter data fra LinkedIn. Hver uge modtager du disse data direkte i din indbakke, så du nemt og enkelt kan se en liste over besøgende virksomheder – og tage kontakt.

Opdag hvilke virksomheder, der besøger din side

Baseret på LinkedIn personprofiler får du hver uge data for hvilke virksomheder, der har besøgt din hjemmeside. Brandvarme leads, der kan kontaktes umiddelbart efter, at de har vist interesse for din virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kom i gang – nemt og hurtigt

Når du har bestilt Online Leads, er det nemt og hurtigt at komme i gang:

Vi hjælper dig med opsætning

Efter en dataindsamlingsperiode (på op til 90 dage af hensyn til GDPR) begynder du at modtage leads

Du får leads tilsendt på email hver uge

Hør mere – eller bestil nu:


Vi har et rigtig godt samarbejde med Online-Results. De er gode til følge op på vores markedsføring og holder os hele tiden opdateret, så vi har et overblik over situationen. Vi oplever en rigtig god kommunikation med vores konsulent, som altid er venlig og imødekommende. De er altid nemme at komme i kontakt med.

Pia Fischer
Viceforstander, Vejlefjordskolen


Jeg stoler 100 % på Online-Results. Gennem vores godt 5-årige samarbejde, har de rykket vores forretning gennem en stærk online marketingstrategi. Vi forbedrer konstant vores brand awareness, styrker synligheden på søgemaskiner og øger trafikken til hjemmesiden. Resultatet er gode kundeleads, som vi forvandler til nye faste kunder.

Katja Knudsen
Project Manager, Svea Finans


Online-Results har rykket vores virksomhed i form af nye kunder, større omsætning og bedre indtjening. Vi får hver eneste dag et stort antal henvendelser fra husejere, industrivirksomheder, ejendomsadministratorer og offentlige institutioner, hvis interesse er blevet vakt gennem vores stærke online tilstedeværelse.

Mikael Andersen
Indehaver, Aalborg Tagmaling & Facaderenovering