Få nyttige usability tips her

Engelsholm Højskole

Jacob Bonderup, Forstander på Engelsholm Højskole

Engelsholm Højskole fik opgraderet hjemmesiden – med fantastiske resultater

En flot og brugervenlig hjemmeside, som gav mere trafik. Sådan lød opgaven, da Engelsholm Højskole henvendte sig til Online-Results omkring deres hjemmesideprojekt. Højskoler er en branche med benhård konkurrence. Kampen om potentielle elevers opmærksom på nettet er hård og brutal. Derfor var der også brug for en ny hjemmeside, som kunne få Engelsholm til tops på Google – samtidig med at den havde et flot design og en brugervenlig platform. Se det flotte resultat af samarbejdet her: www.engelsholm.dk.

En workshop for alle involverede

– For at hele holdet bag Engelsholm kunne få indflydelse på den nye hjemmeside, blev der lavet en workshop for alle ansatte. Her kunne de kunne få lov til at forklare deres ideer til, hvad de ønskede sig af deres nye hjemmeside. I et samarbejde med Online-Results’ grafiske team kom vi frem til et design, som alle var glade for, fortæller Jacob Bonderup.

Mere trafik – flere henvendelser

Udover det krav, at den nye hjemmeside skulle være flot grafisk og besidde en god brugervenlighed, var det vigtigt at have fokus på at skabe mere trafik til siden.

Efter det nye site blev sat online, skete der forandringer med det samme. Sidens SEO optimering fungerede bedre end tidligere og siden blev fundet på højere placeringer på Google på en række nøgleord. Højere placeringer resulterer oftest i mere trafik, hvilket Engelsholm også hurtigt oplevede.

Dette skete selvom budgettet for annoncering og optimering forblev det samme.

Hvem er Engelsholm Højskole?

Kender du ikke allerede Engelsholm Højskole? Skolen ligger 15 km uden for Vejle og hører hjemme i et smukt renæssanceslot med udsigt ud over Engelsholm sø. Højskolen er en kreativ højskole, med fokus på kunst, musik og design. Højskolen er også kendt hos de lokale i området for deres mange koncerter og foredrag.

Et samarbejde stopper ikke ved lancering

Efter lanceringen af hjemmesiden har vi ligeledes sikret at opdatere indholdet og sørge for at holde siden optimeret. Samtidig står vi stadig for Engelsholms annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Du kan se mere til hjemmesiden og højskolen på www.engelsholm.dk.

Få flere kunder med målrettet markedsføring

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med målrettet markedsføring. Vores team af specialister i digital brugeradfærd står klar til at hjælpe dig.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve