Få nyttige usability tips her

Online-Results

Få det stærkeste hold i ryggen

Online marketing, der øger interessen overskuddet

Vi hjælper dig med at få kunder online. Vi er et erfarent hold, der er drevet af en konstant nysgerrighed på, hvordan folk færdes på nettet og brænder for at forstå, hvordan de førende teknologier kan udnyttes til din fordel.

Vores vigtigste opgave er at kombinere de to ting til online marketing løsninger, der skaber resultater – uanset om det er ved at bygge en lynhurtig hjemmeside, der skaber henvendelser, en Facebook kampagne, der rammer målgruppen præcist eller en SEO løsning, der får dig til tops på Google.

Din gevinst – er vores succes

Vi har kunder, der har knivskarpe og specifikke målsætninger for deres markedsføring, og som har valgt os for vores evne til at bære dem i mål og levere dybdegående evaluering og rapportering.

Og vi har kunder, der bare gerne vil have flere kunder, og som bruger os til at navigere igennem det store hav af muligheder og ramme plet med deres online markedsføring.

Uanset hvilken ende af spektret din virksomhed befinder sig i, er vi først en succes, når vi har gjort en synlig forskel for dig.

Vi bygger hjemmesider, der styrker din trafik forretning

Da Online-Results blev stiftet i 2010, var drømmen udelukkende at have kunder, hvis hjemmeside vi selv havde bygget.

Den måde, hjemmesiderne blev bygget på dengang, tog nemlig ikke højde for, at de besøgende skulle få lyst til at blive kunder, og holdet var træt af branchens fokus på at skaffe trafik til kundernes hjemmesider uden skelen til, om det var den rette type besøgende, der kom ind, eller om hjemmesiden tilbød det, de besøgende efterspurgte og var nemme at bruge – og dermed omsatte trafikken til kunder.

Brugervenlige hjemmesider skaber resultater

Efter kort tid byggede vi ikke kun hjemmesider, men var også blevet et af landets førende SEO bureauer og i en årrække var det drivkraften i vores udvikling.

Men igennem årene er en god hjemmeside blevet helt afgørende for at kunne skabe resultater gennem online markedsføring. Brugervenlighed er essentiel – både for at kunne sikre en fornuftig ROI, men også for at kunne opfylde de standarder, som algoritmerne bag Google, Facebook, Instagram m.fl. sætter.

Derfra bygger vi videre med de bedste SEO løsninger og marketing kampagner, som skaber en målbar forskel for dig.


Vi har en holdning til det, vi arbejder med, og sætter en ære i at fortælle vores omgivelser, hvad vi mener, hvad vi tror på, og hvordan vi mener at kunne gøre en forskel – dét er fedt! Vi har altid været nysgerrige og drevet af at gøre en forskel. Det ses tydeligt på den måde Online-Results har udviklet sig igennem årene til i den grad at være en virksomhed af specialister, der forstår digital brugeradfærd.

Martin
Dep. Director

Vil du i mål med din markedsføring?

Vores stærke team af specialister i digital markedsføring har en unik viden, der sikrer din virksomhed succes online. Vi står klar til en uforpligtende snak om, hvordan du kommer forrest i kapløbet om kundernes opmærksomhed.

Ring til os

Send os en mail


Online-Results are simply among the top experts in the world at creating AMP sites. Very few companies have made such a variety of AMP sites that work so smoothly on desktop and mobile devices alike. Many people who make AMP sites compromise on the user experience because they don’t understand how to use AMP. With Online-Results, it’s the opposite: their sites are full-featured and well designed; they’re just a lot faster and more reliable.

Ben Morss
Developer Advocate, Google

Den stærkeste teknologi giver konkurrence-fordele

I bevægelsen tilbage til udgangspunktet satte vi os for at bruge de stærkeste teknologier og være på forkant med udviklingen for at fremtidssikre vores produkter. Det skabte mottoet ”Two Steps Ahead” og førte til en massiv investering i udviklingen af AMP hjemmesider – hjemmesider, der loader øjeblikkeligt.

Lynhurtige hjemmesider, som Google elsker

Da AMP blev introduceret af Google, var det primært tænkt som en løsning til mobilversioner af hjemmesider. Vi troede aldrig på, at det ville være interessant med to forskellige versioner af den samme hjemmeside. Derfor lagde vi alle vores kræfter i at udvikle hjemmesider i Canonical AMP – hvor den samme version fungerer som en AMP side på både desktop og mobil.

Mange timers udvikling senere gik vores første AMP side online i 2017, og vi er nu et af ganske få bureauer i verden, der kan give dig en hjemmeside bygget 100 % i AMP. Uanset om det er i vores eget framework eller i WordPress.

Det store arbejde, vi har lagt i udviklingen af AMP, betyder at vi i dag er officiel AMP udvikler, der aktivt bidrager til AMP Community og har adgang til et globalt team af open source udviklere, som støttes af Google.

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Mød os på Facebook

Vi har samlet det stærkeste hold

Skal vi også hjælpe dig i mål med din online markedsføring? Vores sammentømrede team af specialister i digital brugeradfærd er klar til en uforpligtende snak om, hvordan du får mest ud af dine markedsføringskroner.

Ring mig op

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

En arbejdsplads Mennesker i udvikling

Dengang i 2010 gav de første ansatte hinanden håndslag på at være en ansvarlig samarbejdspartner og arbejdsplads i en ung branche, hvor mange leverer halve løsninger og lover mere end de kan holde, og hvor der ofte er stor udskiftning blandt medarbejderne.

Online-Results er et hold. Vi står sammen for hinanden og vores kunder og går virkelig op i vores arbejde – både i forhold til kunderne og til fagligt set at være helt i front. Det gør det sjovt at komme på arbejde og skaber tryghed for dig som kunde.

Mange af vores succeser er opstået i en bevægelse nedefra af folk, som slet ikke kan lade være med at udforske nye ideer og muligheder. Vores vigtigste aktiver er – udover viden og erfaring – vores nysgerrighed, passion og trang til at eksperimentere. Vi undersøger substansen i nye tendenser og arbejder faktabaseret, når vi udvikler nye produkter og tiltag – og altid med fokus på, hvilken forskel det vil gøre for dig og din forretning.


Alle brænder så meget for deres fag, og der er en enorm nysgerrighed på at finde ud af hvad der sker, hvis vi gør X/Y/Z anderledes. Det giver plads til – og betyder at vi lykkes med – at udvikle nye ideer og produkter, som virkelig gør en forskel for kunderne.

Trine
Lead Communicator & Digital Specialist


Det er dejligt at blive mødt hver dag af søde og positive kollegaer, som brænder for deres arbejde og for at lære fra sig. Det smitter i den grad – og gør det så skønt at gå på arbejde.

Ida
Graphic Designer

Et sammentømret hold

Igennem årene har en række medarbejdere stået over for store personlige udfordringer – som livet jo nu engang byder på. I de tilfælde går vi langt for at hjælpe, støtte og finde en vej, hvor arbejdet fortsat kan passes.

I Online-Results er vi der for hinanden, hvis det brænder på, både fagligt og socialt

Holdet er vokset gennem årene, og en meget stor del af vores medarbejdere har været ansat i markant længere tid, end hvad der er standard i branchen. Det giver et sammentømret hold, der tør udfordre både vores kunder og hinanden på, hvad der skal til for at opnå resultater, når man markedsfører sig online.

Et bureau, der betaler tilbage

Vi har et ansvar over for samfundet for at uddanne og udvikle den næste generation på arbejdsmarkedet. Og vi har et ansvar over for branchen for at skabe nye, unge talenter.

Allerede efter få år begyndte vi derfor at ansætte elever og tage praktikanter, og vores størrelse taget i betragtning har vi igennem tiden haft rigtig mange elever og praktikanter. Fælles for vores elever er, at de alle er blevet tilbudt fastansættelse efter endt uddannelse, og at de fleste af dem stadig er ansat.

Eleverne og praktikanterne er i høj grad med til at udvikle os og drive os fremad. Flere af dem har været hovedkræfter bag udviklingen af nye produkter og har i høj grad bidraget til vores store viden og høje faglighed. Nogle er sågar blevet partnere.


Jeg startede i Online-Results som elev, nu er jeg partner. Jeg har udviklet mig fra blot at være en person med interesse i web til at være internationalt anerkendt som en dygtig udvikler.

Simon
Lead Web Developer & Partner


Hver eneste lille ting, vi lærer, bliver i sidste ende en gevinst for kunderne. Sammenlignet med den spæde start, så har vi i dag væsentligt mere hår på brystet og kan med sindsro tage stort set alle typer opgaver ind. Vi kender udfordringerne, ved hvor vi skal træde varsomt – og hvordan kunden opnår succes med sit projekt. Lidt som en sherpa med 10 års erfaring. Ham vil du gerne følge til toppen af bjerget.

Kasper
Head of Digital Marketing Solutions & Partner

Siden 2010 har vi hjulpet vores kunder med at følge med overhale konkurrenterne

Igennem årene har vi altid fokuseret på at hjælpe virksomheder inden for alle brancher, uanset om de har et månedligt markedsføringsbudget på 500 kr. eller 500.000 kr. Spørgsmålet om, hvordan man bedst får en digital bruger til at udføre den handling, man ønsker, har optaget os helt fra starten og har været drivende for den svimlende udvikling, vi har været igennem.

I 2020 fejrede vi 10 års jubilæum. I en ung branche er vi dermed et af de mest erfarne og ældste bureauer. Vores kundefastholdelse er høj, fordi vores kunder tydeligt mærker, at vores hjemmesider, og markedsføringen af dem, skaber mange nye henvendelser og målbare resultater.

Skal vi også hjælpe dig?

Milepæle i Online-Results A/S historie:

2010

 • Online-Results A/S stiftes
 • Den første hjemmeside lanceres
 • Google certificering

2011

 • Google Partner status
 • Google Engage i London (som eneste bureau i DK)

2012

 • Nomineres til Årets Rummelige Virksomhed (Vejle)

2013

 • YouTube.dk lanceres – og vi inviteres til premieren
 • Første mediegrafikerelev ansættes
 • Kontorelev ansættes

2014

 • Vi inviteres til Google Accelerate i Dublin
 • Indstilles til Entrepreneur of the Year for første gang

2015

 • På besøg i Google HQ, Mountain View, Californien
 • Opnår AAA rating for første gang
 • Kåres som Børsen Gazelle virksomhed

2016

 • Endnu en mediegrafikerelev kommer med på holdet
 • Google Premier Partner

2017

 • Vores første canonical AMP hjemmeside går i luften
 • Første PWA hjemmeside lanceres
 • Deltager i AMP Roadshow, London

2018

 • Partnergruppen udvides for første gang
 • Inviteres for første gang med til AMP Conf, Amsterdam
 • Opstart af foredrag om digital brugeradfærd bl.a. for DI
 • Partner i Årets Håndværker
 • 2 nye mediegrafikerelever ansættes

2019

 • Vi deltager igen i Googles AMP Conf, denne gang i Tokyo
 • Deltager på AMP Contributor Summit i New York
 • Bliver en del af AMP Community og officiel AMP udvikler
 • Vores første AMP WordPress hjemmeside går live
 • Udvælges til at deltage i EU iværksætter projekt

2020

 • Endnu en mediegrafikerelev ansættes
 • Roberta – vores kontorrobot starter
 • Organisationen omstruktureres og strømlines

Bliv klogere på brugeradfærd

Se hvordan vi hjælper vores kunder