SEO – Kom to skridt foran

Vi hjælper dig til tops på søgemaskinerne

Hvorfor er Online-Results et af markedets bedste SEO Bureauer?

SEO, som er en forkortelse for Search Engine Optimization, handler om viden. Viden om hvilke aspekter, der påvirker din hjemmesides placering på Google.  Online-Results har enestående indsigt i hvilke aspekter, der er de væsentligste.

Et af markedets mest videnstunge seohold

Online-Results har samlet et stærkt hold bestående af en lang række af de mest erfarne og succesfulde online specialister i Danmark. Kort sagt har vi samlet dem, der ved hvordan man kommer til tops på Google.

SEO skal være en god investering

Vi har stor respekt for vores kunders forretning og ved, at SEO skal give et godt afkast for vores kunder. Vi gør derfor altid vores yderste for at sikre, at SEO bliver en god investering for vores kunder. Læs mere om, hvorfor søgemaskineoptimering er en god investering.

Kontakt os

Hvorfor SEO hos Online-Results?

Vi gør det på den rigtige måde

Online-Results er dedikeret til SEO på den helt rigtige måde (såkaldt White Hat). Det betyder, at Online-Results arbejder med optimering på en forsvarlig måde, så vores kunder ikke pludselig bandlyses af Google, med dertil katastrofale følger. Dels går Online-Results til opgaven som din SEO partner med størst mulig ansvarlighed, dels gør vi vores yderste for, at du får det størst mulige afkast på din investering i søgemaskinerne.

Lækre tekster til din hjemmeside

Godt indhold på din hjemmeside er afgørende for at opnå gode placeringer. Vi har samlet nogle af Danmarks bedste tekstforfattere med speciale i at skrive til nettet. Når vi løser en opgave, er det dygtige og kompetente tekstforfattere, der skriver teksterne til din hjemmeside.

Bliv fundet på de rigtige ord

Søgemaskineoptimering er oftest en yderst rentabel investering for virksomheder. Rentabiliteten eller afkastet af investeringen bliver ofte mangedoblet ved at finde de rigtige ord. Online-Results har kompetencer til og erfaring med at finde de helt rigtige søgeord til vores kunder, og som en del af din SEO løsning hjælper vi også gerne dig med at finde de helt rigtige søgeord.

Kvalitetssikret & struktureret tilgang

På baggrund af mange års erfaring med at skaffe kunder topplaceringer på søgemaskiner, har Online-Results team af SEO specialister udarbejdet en lang liste af områder, der skal tjekkes og rettes til for at opnå topresultater. For at sikre at alle vores kunder får et ensartet og kvalitetssikret produkt, kvitterer den enkelte SEO specialist for at samtlige punkter er gennemgået og rettet til. Dermed sikres det, at alle kunder får mest muligt for pengene.

Er din side kodet rigtigt?

At din side er kodet rigtigt er alfa og omega for at opnå topplaceringer. Online-Results har et af markedets bedste teams af programmører med søgemaskineoptimering som speciale. Vores programmører gennemgår din side og retter den til, i det omfang det er muligt og skønnes nødvendigt for at skaffe dig topplaceringer.

Analyse af din hjemmesides struktur

Vores hold af specialister gennemgår din hjemmesides struktur og navigation for at sikre, at de sider, som skal kunne findes, også bliver fundet af søgemaskinerne.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

Online-Results SEO

Det handler om større indsigt end konkurrenterne

SEO foregår aldrig i et lukket rum – det er en konkurrence mellem alle de virksomheder, der er i din branche. Online-Results arbejder konstant på at finde konkurrencefordele for vores kunder uden at overtræde Googles retningslinjer.

Hvorfor er Online-Results billigere end hos de fleste konkurrenter?

Online-Results er dedikeret til best practice online markedsføring. Vi gør en dyd ud af at forstå, hvad der skal til, for at vores kunder får succes. Vi har gennem holdets meget store erfaring med søgemaskiner forsøgt at ramme det perfekte punkt, hvor rentabiliteten er størst målt i forhold til arbejdsindsats.

Online-Results overvåger dine placeringer

Din konsulent følger løbende udviklingen i dine organiske placeringer, da vi ved, at det kan være katastrofalt, hvis en virksomheds trafik pludselig falder drastisk. Vi overvåger dine placeringer, så vi kan udnytte positive tendenser og øjeblikkeligt reagere ved en negativ udvikling.

Er det nok blot at ligge i toppen?

Succesfuld og dermed også rentabel SEO handler ikke bare om at ligge i toppen på søgemaskinerne. Det handler også om at være det resultat, der får flest klik. Derfor er det vigtigt, at sidens title tag og meta beskrivelse er optimeret både i forhold til at få de højest mulige placeringer, men også i forhold til at invitere potentielle kunder til at klikke på dem. Online-Results’ superdygtige tekstforfattere skriver de såkaldte snippet tekster, så den højest mulige klikrate opnås (CTR).

Vi tjekker for Duplicate Content (identisk indhold)

Hvis indholdet på din side går igen flere forskellige steder, kan det skabe meget alvorlige problemer i forhold til at få din side til tops. Disse problemer kan være på selve siden, men det kan også være at dine tekster er kopieret andre steder på nettet. Online-Results tjekker din side onsite såvel som offsite og såfremt der måtte være problemer med duplicate content, finder vi en løsning på dette.

Kontakt os

Store brands og små nystartede virksomheder – ALTID løsninger tilpasset dit budget!

Til store som små – vi har den helt rigtige løsning til landets største virksomheder – vi har den helt rigtige løsning til små virksomheder. Kort sagt har vi en løsning, som passer til netop din virksomhed og dens strategi og budget – kontakt os i dag på telefon 70 302 402.

Offsite SEO

Et af de væsentlige parametre for at Google kan forstå indholdet på din hjemmeside og relevansen af dette, er at se hvorledes og i hvilke sammenhænge, din virksomhed omtales på nettet. Når Online-Results arbejder med optimering, arbejder vi også på, at der offsite skabes et tydeligt omrids af hvad jeres virksomhed står for, hvilke kompetencer den har samt et stærkt omdømme for virksomheden.

Offsite optimering stopper aldrig – Det gør vi heller ikke

Det er meget vigtigt, at der vedvarende arbejdes med offsite SEO. Derfor arbejder Online-Results også kontinuerligt på at styrke din virksomheds omdømme på nettet.

Google algoritme

Opdatering af Algoritmerne

Følger man lidt med i, hvad der sker inden for SEO, vil man ofte støde på ord som Googles Panda opdatering, Googles Penguin opdatering, Googles Pigeon opdatering og Googles Hummingbird opdatering.


Nogle opdateringer handler om at ramme sider, som forsøger at snyde Google til bedre placeringerne, nogle opdateringer handler om at give Googles brugere en bedre kundeoplevelse. Kort sagt ændres parametrene løbende for, hvad man skal og ikke skal gøre for at komme til tops.


Online-Results har en lang række dedikerede specialister, som konstant arbejder på at forstå Googles løbende opdateringer og udnytte disse til vores kunders fordel.

Billig, konkurrencedygtig SEO

Langt over 200 faktorer er afgørende for dine placeringer på Google. En af årsagerne til Online-Results store succes skal findes i, at vores dygtige team af specialister har en enestående indsigt i, hvilke faktorer det bedst kan betale sig at optimere på, således at vores indsats bliver så rentabel som muligt for vores kunder. Med andre ord handler SEO i den grad om at skabe den perfekte balance mellem arbejdsindsats og udbytte. Vi kan derfor tilbyde resultatskabende SEO til priser, hvor alle kan være med.

 • SEO
  Abonnement

Vi ser søgeoptimering som on-going business. Dette skyldes bl.a., at SEO altid handler om at stå bedre end konkurrenterne – og da det er meget sandsynligt, at de fleste af disse også arbejder proaktivt med SEO, er det nødvendigt kontinuerligt at arbejde med online optimering for at vinde terræn. Derfor mener vi, at det er mest fair at tilbyde SEO som en abonnementsydelse.

 • Attraktiv betalingsmodel

Hos Online-Results tilbyder vi vores kunder at betale for vores SEO ydelser i månedlige rater. Dermed er forholdene optimale i forhold til, at dine omkostninger følger afkastet af din investering

Vi har løsninger som passer til enhver virksomhed

Online-Results tilbyder resultatorienterede SEO pakker, som passer perfekt til langt de fleste virksomheder. Vi har også mulighed for at skræddersy løsninger, så de passer perfekt til enhver virksomheds behov for arbejdsindsats, garantier, indsigt, læring m.m. Kontakt os i dag og få et stærkt tilbud på en løsning til din virksomhed.

Rapportering & Evaluering

Online-Results anerkender, at behovet for rapportering om vores SEO arbejde er individuelt. Derfor kan vi tilpasse samarbejdet, så du modtager netop den form for rapportering, du ønsker. Udgangspunktet for alle vores samarbejdsmodeller er en rapport, der beskriver placeringerne på dine nøgleord ved samarbejdets start, og som efterfølgende månedligt fortæller, hvor dine nøgleord nu er placeret. Derudover sætter vi gerne Google Analytics op med målspring, Google Search Console m.m., således at der skabes det bedst tænkelige udgangspunkt for at evaluere samarbejdet og værdien af dette.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

International optimering

Online-Results har hjulpet en lang række danske eksport virksomheder med at blive synlige i udlandet. Vi har bl.a. hjulpet mange virksomheder med at blive synlige i Norge, Sverige og Tyskland, og vi har gode erfaringer med at få en del kunder til tops i USA, England, Spanien, Schweiz og Østrig. Vores stærke forståelse for hvad der skal til for at komme til tops på søgemaskinerne, giver os de rigtige forudsætninger til at hjælpe dig til tops, også uden for Danmark. Kontakt os for et stærkt tilbud på international SEO.

SEO på Google, Bing m.fl.

Da Google er den suverænt mest benyttede søgemaskine i Danmark, er det primært den søgemaskine, vi optimerer i forhold til, når vi laver SEO hos Online-Results. Men der er en lang række faktorer, som er ens i forhold til de andre søgemaskiner i Danmark. En side, som er optimeret og ligger godt på Google, vil ofte også have pæne resultater på andre søgemaskiner som fx Bing.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

Ønsker du at høre mere om, hvordan Online-Results arbejder med med organisk søgemaskineoptimering, eller ønsker du et konkret tilbud, sidder vi klar til at hjælpe – ring til os for en god pris på SEO, eller få svar på dine spørgsmål på telefon 70 302 402.

Hvad er usability og hvorfor er det vigtigt?

God usability er en nødvendighed, for hvis din hjemmeside ikke er nem at bruge, mister du potentielle kunder og omsætning.


Er det enkelt at navigere på din hjemmeside? Er det nemt at se, hvad din virksomhed laver, og hvilke produkter eller services du tilbyder? Kan brugerne finde den information de søger, eller de produkter de gerne vil købe? Hvis ikke, forlader brugerne ganske enkelt siden. Der er rigeligt med andre hjemmesider, og du har kun ganske kort tid til at overbevise brugerne om, at de kan finde det, de søger, hos dig. Det sikrer du med god usability.

Hvordan hænger usability og søgemaskineoptimering sammen?

Umiddelbart er SEO og usability to vidt forskellige ting. Søgemaskineoptimering handler om at tiltrække brugerne til din side ved at sikre, at den dukker ved relevante søgninger, mens usability handler om brugernes adfærd på din side – med det primære formål at øge konverteringsraten. Men begge dele skal være i orden, hvis din side skal have succes. Med god søgemaskineoptimering og dårlig brugervenlighed får du masser af trafik, men kun få kunder. Og dårlig eller ingen optimering begrænser trafikken til siden – og så er det sådan set ligegyldigt, hvor god brugervenligheden er.


Igennem årene har Online-Results opbygget en omfattende erfaring med og viden om best practise for usability. God usability gennemsyrer de hjemmesider vi bygger, og vi kommer også gerne med forslag til optimering af brugervenligheden på din eksisterende side.

HTTPS – bedre placeringer på Google og tryghed for dine kunder

Google har længe lagt mere og mere vægt på HTTPS som en af de faktorer, der påvirker hjemmesiders placering på Google:

”I would love to make HTTPS a part of the ranking algorithm”
Matt Cutts, Head of Search Spam Google, marts 2014

Og allerede i 2015 kunne Searchmetrics påvise en klar sammenhæng mellem HTTPS og side 1 placeringer. I starten af 2017 kom udmeldingen så fra Google om, at hjemmesider, der ikke benytter en HTTPS løsning, vil blive markeret som ’ikke sikker’ i søgeresultaterne.

Det har således potentielt store konsekvenser for din forretning, hvis du ikke benytter HTTPS, da du risikerer både ringere placeringer samt at kunderne vælger en konkurrent med en sikker løsning.

Hvad er HTTPS og hvorfor er det vigtigt?

En hjemmeside kan benytte en HTTP eller en HTTPS løsning. HTTP og HTTPS er såkaldte protokoller – et sæt regler, der definerer, hvordan der udveksles data mellem serveren og din hjemmeside. HTTPS løsningen krypterer de data, der udveksles mellem serveren og din hjemmeside. Dermed forhindres hackere i at få adgang til de data, der kommer fra webserveren til brugeren af din side. HTTPS forhindrer således de såkaldte ’man in the middle’ angreb.


5 gode grunde til at benytte HTTP:

 • Du undgår at miste trafik til hjemmesiden på grund af Googles markering af, at den ikke er sikker
 • Du sender et seriøst signal til dine kunder om, at du tager deres sikkerhed alvorligt
 • Du undgår at miste værdifulde placeringer på søgemaskinerne til de konkurrenter, som allerede har skiftet til HTTPS
 • Du opnår potentielt bedre placeringer på søgemaskinerne ved at følge HTTPS standarden
 • Google kommer sjældent med udtalelser om forhold, der styrker placeringer - når de gør, gør man klogt i at lytte.

På baggrund af ovenstående anbefaler vi altid vores kunder at vælge en HTTPS løsning, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at overgå fra HTTP til HTTPS. Alle hjemmesider bygget af Online-Results benytter naturligvis også HTTPS som standard.

Hvad er prisen for SEO?

Online-Results dygtige hold af specialister har en uovertruffen indsigt i, hvilke faktorer, det bedst kan betale sig at optimere på netop din hjemmeside for at opnå så rentabelt et udbytte som muligt. Dermed kan vi tilbyde SEO med stærke resultater, til priser hvor alle kan være med. Ring til os på telefon 70 302 402 for at høre mere om prisen på en skræddersyet SEO løsning.


Prisen for din SEO løsning afhænger af en række faktorer:

Søgeordenes sværhedsgrad

Prisen for den enkelte SEO løsning afhænger bl.a. af de valgte søgeords sværhedsgrad – altså konkurrencen inden for den enkelte branche. Når man vælger sine søgeord, er det værd at bruge tid og kræfter på at undersøge, hvorvidt man med en relativt lille investering kan opnå stort udbytte. Det kan for eksempel være at såkaldte long-tail søgeord – længere og mere specifikke søgefraser – kan give et gunstigt afkast for en forholdsvis lille, og dermed billig, arbejdsindsats. Brugere, der søger på long-tail fraser er generelt længere i købsprocessen og tættere på at konvertere. Long-tail søgeord kan således være langt mere værdifulde at ligge placeret på end bredere søgeord, som måske er dem man umiddelbart kan være fristet til at vælge. Online-Results står naturligvis klar til at hjælpe dig vælge de rette og mest rentable søgeord.


Ønsker du af hensyn til for eksempel branding eller signalværdi til dine konkurrenter at være synlig på bredere søgeord inden for din branche, vil det kræve en større arbejdsindsats at opnå resultater på disse – og dermed bliver din SEO løsning heller ikke den billigste.

Søgeordenes placering

Målsætningen for søgeordenes placering i din SEO løsning spiller ligeledes ind på prisen. Ønsker du topplaceringer på samtlige søgeord, kræver det igen en større arbejdsindsats, end hvis du ønsker at øge din nuværende synlighed ved ’blot’ at figurere på side 1 i søgeresultaterne.

Dit behov for sparring, rapportering m.m

Har du et stort behov for sparring og uddybende rapportering, spiller dette naturligvis også ind på prisen for løsningen. Ligeledes kan der være specifikke tekniske forhold på din hjemmeside, der kan forhindre gode SEO resultater, hvis ikke de løses. De tekniske forhold varierer uendeligt fra hjemmeside til hjemmeside og kan kræve en relativt stor arbejdsindsats at løse – enten for Online-Results eller din hjemmesideudbyder, og dette kan selvfølgelig også have betydning for den samlede pris.

Kontakt os for en pris på din SEO løsning

Ring til os på telefon 70 302 402, og lad os finde frem til dine specifikke behov og ønsker for din søgemaskineoptimering – så sammensætter vi en løsning og en pris, der matcher.

Google Partner

Online-Results A/S er certificeret Google Partner

Bing Partner

Bing Certificeret Partner

Online-Results A/S er certificeret Bing Partner

Hvem er vi?

Online-Results A/S

Vi er et stærkt team af eksperter i digital markedsføring. Vi sætter en ære i at holde fokus på vores kunders behov. Vores unikke viden sikrer jeres virksomhed succes online.

Online Results

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

70 302 402

Højeste kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Entrepreneur Of The Year

Entrepreneur Of The Year 2014

Børsen Gazelle 2015

Børsen Gazelle 2015

Knæk Cancer 2015

Knæk Cancer 2015

Foreningen for Dansk Internet Handel

fdih

Hvorfor Vælge os?

 • Vi er et af markedets dygtigste og mest erfarne hold
 • Hos os kan du samle alt din online markedsføring
 • Vi er dedikeret til at skabe succes for din virksomhed
 • Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medier

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af online markedsføring. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 70 302 402

Holdet bag Online-Results A/S

Få Succes Online!

Vi ved hvordan man skaber trafik og hvordan man får trafik til at blive til kunder.

Offentlig eller privat

Vi skaber online succes for såvel private som offentlige kunder.

 • Google
 • youtube
 • Facebook
 • Microsoft
 • Bing
 • HTML5
 • moz
 • analytics
 • bellmetric
 • Marin Software
 • Enecto
 • Dandomain
 • Joomla
 • Raventools
 • Wordpress
 • seo powersuite
 • google +
 • Semrush
 • Majestic
 • Screaming Frog
 • LinkedIn
 • Instagram
Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
Hvis du ønsker at afmelde vores nyhedsbrev kan du gøre det direkte fra de mails du modtager.