SEO – Kom to skridt foran

Vi hjælper dig til tops på søgemaskinerne

Hvorfor er Online-Results et af markedets bedste SEO Bureauer?

SEO, som er en forkortelse for Search Engine Optimization, handler om viden. Viden om hvilke aspekter, der påvirker din hjemmesides placering på Google.  Online-Results har enestående indsigt i hvilke aspekter, der er de væsentligste.

Et af markedets mest videnstunge seohold

Online-Results har samlet et stærkt hold bestående af en lang række af de mest erfarne og succesfulde SEO specialister i Danmark. Kort sagt har vi samlet dem, der ved hvordan man kommer til tops på Google.

SEO skal være en god investering

Vi har stor respekt for vores kunders forretning og ved, at SEO skal give et godt afkast for vores kunder. Vi gør derfor altid vores yderste for at sikre, at SEO bliver en god investering for vores kunder. Læs mere om, hvorfor søgemaskineoptimering er en god investering.

Kontakt os

Hvorfor SEO hos Online-Results?

SEO på den rigtige måde

Online-Results er dedikeret til SEO på den rigtige måde (såkaldt White Hat SEO). Det betyder, at Online-Results arbejder med SEO på en forsvarlig måde, så vores kunder ikke pludselig bandlyses af Google, med dertil katastrofale følger. Dels går Online-Results til opgaven som din SEO partner med størst mulig ansvarlighed, dels gør vi vores yderste for, at du får det størst mulige afkast på din investering i SEO.

Lækre tekster til din hjemmeside

Godt indhold på din hjemmeside er afgørende for at opnå gode placeringer. Vi har samlet nogle af Danmarks bedste tekstforfattere med speciale i at skrive til nettet. Når vi løser en SEO opgave, er det dygtige og kompetente tekstforfattere, der skriver teksterne til din hjemmeside.

Bliv fundet på de rigtige ord

SEO er oftest en yderst rentabel investering for virksomheder. Rentabiliteten eller afkastet af investeringen bliver ofte mangedoblet ved at finde de rigtige ord. Online-Results har kompetencer til og erfaring med at finde de helt rigtige søgeord til vores kunder, og som en del af din SEO løsning hjælper vi også gerne dig med at finde de helt rigtige søgeord.

Kvalitetssikret & struktureret tilgang til SEO

På baggrund af mange års erfaring med at skaffe kunder topplaceringer på søgemaskiner, har Online-Results team af SEO specialister udarbejdet en lang liste af områder, der skal tjekkes og rettes til for at opnå topresultater. For at sikre at alle vores kunder får et ensartet og kvalitetssikret produkt, kvitterer den enkelte SEO specialist for at samtlige punkter er gennemgået og rettet til. Dermed sikres det, at alle kunder får mest muligt for pengene.

Er din side kodet rigtigt?

At din side er kodet rigtigt er alfa og omega for at opnå topplaceringer. Online-Results har et af markedets bedste teams af programmører med SEO som speciale. Vores programmører gennemgår din side og retter den til, i det omfang det er muligt og skønnes nødvendigt for at skaffe dig topplaceringer.

Analyse af din hjemmesides struktur

Vores hold af specialister gennemgår din hjemmesides struktur og navigation for at sikre, at de sider, som skal kunne findes, også bliver fundet af søgemaskinerne.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

Online-Results SEO

SEO handler om større indsigt end konkurrenterne

SEO foregår aldrig i et lukket rum – det er en konkurrence mellem alle de virksomheder, der er i din branche. Online-Results arbejder konstant på at finde konkurrencefordele for vores kunder uden at overtræde Googles retningslinjer.

Hvorfor er SEO hos Online-Results billigere end hos de fleste konkurrenter?

Online-Results er dedikeret til best practice online markedsføring. Vi gør en dyd ud af at forstå, hvad der skal til, for at vores kunder får succes. Vi har gennem holdets meget store erfaring med SEO forsøgt at ramme det perfekte punkt, hvor rentabiliteten er størst målt i forhold til arbejdsindsats.

Online-Results overvåger dine placeringer

Din konsulent følger løbende udviklingen i dine SEO placeringer, da vi ved, at det kan være katastrofalt, hvis en virksomheds trafik pludselig falder drastisk. Vi overvåger dine placeringer, så vi kan udnytte positive tendenser og øjeblikkeligt reagere ved en negativ udvikling.

Er det nok blot at ligge i toppen?

Succesfuld og dermed rentabel SEO handler ikke bare om at ligge i toppen på søgemaskinerne. Det handler også om at være det resultat, der får flest klik. Derfor er det vigtigt, at sidens title tag og meta beskrivelse er optimeret både i forhold til at få de højest mulige placeringer, men også i forhold til at invitere potentielle kunder til at klikke på dem. Online-Results’ superdygtige tekstforfattere skriver de såkaldte snippet tekster, så den højest mulige klikrate opnås (CTR).

Vi tjekker for Duplicate Content (identisk indhold)

Hvis indholdet på din side går igen flere forskellige steder, kan det skabe meget alvorlige problemer i forhold til at få din side til tops. Disse problemer kan være på selve siden, men det kan også være at dine tekster er kopieret andre steder på nettet. Online-Results tjekker din side onsite såvel som offsite og såfremt der måtte være problemer med duplicate content, finder vi en løsning på dette.

Kontakt os

Store brands og små nystartede virksomheder – ALTID løsninger tilpasset dit budget!

SEO til store som små – vi har den helt rigtige løsning til landets største virksomheder – vi har den helt rigtige løsning til små virksomheder. Kort sagt har vi en løsning, som passer til netop din virksomhed og dens strategi og budget – kontakt os i dag på telefon 70 302 402.

Offsite SEO

Et af de væsentlige parametre for at Google kan forstå indholdet på din hjemmeside og relevansen af dette, er at se hvorledes og i hvilke sammenhænge, din virksomhed omtales på nettet. Når Online-Results arbejder med SEO, arbejder vi også på, at der offsite skabes et tydeligt omrids af hvad jeres virksomhed står for, hvilke kompetencer den har samt et stærkt omdømme for virksomheden.

Offsite SEO stopper aldrig – Det gør vi heller ikke

Det er meget vigtigt, at der vedvarende arbejdes med offsite SEO. Derfor arbejder Online-Results også kontinuerligt på at styrke din virksomheds omdømme på nettet.

Google algoritme

Opdatering af Algoritmerne

Følger man lidt med i, hvad der sker inden for SEO, vil man ofte støde på ord som Googles Panda opdatering, Googles Penguin opdatering, Googles Pigeon opdatering og Googles Hummingbird opdatering.


Nogle opdateringer handler om at ramme sider, som forsøger at snyde Google til bedre placeringerne, nogle opdateringer handler om at give Googles brugere en bedre kundeoplevelse. Kort sagt ændres parametrene løbende for, hvad man skal og ikke skal gøre for at komme til tops.


Online-Results har en lang række dedikerede SEO specialister, som konstant arbejder på at forstå Googles løbende opdateringer og udnytte disse til vores kunders fordel.

Billig, konkurrencedygtig SEO

Langt over 200 faktorer er afgørende for dine placeringer på Google. En af årsagerne til Online-Results store succes skal findes i, at vores dygtige team af SEO specialister har en enestående indsigt i, hvilke faktorer det bedst kan betale sig at optimere på, således at vores indsats bliver så rentabel som muligt for vores kunder. Med andre ord handler SEO i den grad om at skabe den perfekte balance mellem arbejdsindsats og udbytte. Vi kan derfor tilbyde resultatskabende SEO til priser, hvor alle kan være med.

 • SEO
  Abonnement

Vi ser SEO som on-going business. Dette skyldes bl.a., at SEO altid handler om at stå bedre end konkurrenterne – og da det er meget sandsynligt, at de fleste af disse også arbejder proaktivt med SEO, er det nødvendigt kontinuerligt at arbejde med SEO for at vinde terræn. Derfor mener vi, at det er mest fair at tilbyde SEO som en abonnementsydelse.

 • Attraktiv betalingsmodel

Hos Online-Results tilbyder vi vores kunder at betale for vores SEO ydelser i månedlige rater. Dermed er forholdene optimale i forhold til, at dine omkostninger følger afkastet af din investering

Vi har løsninger som passer til enhver virksomhed

Online-Results tilbyder resultatorienterede SEO pakker, som passer perfekt til langt de fleste virksomheder. Vi har også mulighed for at skræddersy løsninger, så de passer perfekt til enhver virksomheds behov for arbejdsindsats, garantier, indsigt, læring m.m. Kontakt os i dag og få et stærkt tilbud på en SEO løsning til din virksomhed.

Rapportering & Evaluering

Online-Results anerkender, at behovet for rapportering om vores SEO arbejde er individuelt. Derfor kan vi tilpasse samarbejdet, så du modtager netop den form for rapportering, du ønsker. Udgangspunktet for alle vores samarbejdsmodeller er en rapport, der beskriver placeringerne på dine nøgleord ved samarbejdets start, og som efterfølgende månedligt fortæller, hvor dine nøgleord nu er placeret. Derudover sætter vi gerne Google Analytics op med målspring, Google Search Console m.m., således at der skabes det bedst tænkelige udgangspunkt for at evaluere samarbejdet og værdien af dette.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

International SEO

Online-Results har hjulpet en lang række danske eksport virksomheder med at blive synlige i udlandet. Vi har bl.a. hjulpet mange virksomheder med at blive synlige i Norge, Sverige og Tyskland, og vi har gode erfaringer med at få en del kunder til tops i USA, England, Spanien, Schweiz og Østrig. Vores stærke forståelse for hvad der skal til for at komme til tops på søgemaskinerne, giver os de rigtige forudsætninger til at hjælpe dig til tops, også uden for Danmark. Kontakt os for et stærkt tilbud på international SEO.

SEO på Google, Bing m.fl.

Da Google er den suverænt mest benyttede søgemaskine i Danmark, er det primært den søgemaskine, vi optimerer i forhold til, når vi laver SEO hos Online-Results. Men der er en lang række faktorer, som er ens i forhold til de andre søgemaskiner i Danmark. En side, som er optimeret og ligger godt på Google, vil ofte også have pæne resultater på andre søgemaskiner som fx Bing.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

Ønsker du at høre mere om, hvordan Online-Results arbejder med SEO, eller ønsker du et konkret tilbud, sidder vi klar til at hjælpe – ring til os for en god pris på SEO, eller få svar på dine spørgsmål på telefon 70 302 402.

Google Partner

Online-Results A/S er certificeret Google Partner

Bing Partner

Bing Certificeret Partner

Online-Results A/S er certificeret Bing Partner

Hvem er vi?

Online-Results A/S

Vi er et stærkt team af eksperter i digital markedsføring. Vi sætter en ære i at holde fokus på vores kunders behov. Vores unikke viden sikrer jeres virksomhed succes online.

Online Results

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

70 302 402

Højeste kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Entrepreneur Of The Year

Entrepreneur Of The Year 2014

Børsen Gazelle 2015

Børsen Gazelle 2015

Knæk Cancer 2015

Knæk Cancer 2015

Foreningen for Dansk Internet Handel

fdih

Hvorfor Vælge os?

 • Vi er et af markedets dygtigste og mest erfarne hold
 • Hos os kan du samle alt din online markedsføring
 • Vi er dedikeret til at skabe succes for din virksomhed
 • Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medier

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af online markedsføring. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 70 302 402

Holdet bag Online-Results A/S

Få Succes Online!

Vi ved hvordan man skaber trafik og hvordan man får trafik til at blive til kunder.

Offentlig eller privat

Vi skaber online succes for såvel private som offentlige kunder.

 • Google
 • youtube
 • Facebook
 • Microsoft
 • Bing
 • HTML5
 • moz
 • analytics
 • bellmetric
 • Marin Software
 • Enecto
 • dandomain
 • Joomla
 • Raventools
 • Wordpress
 • seo powersuite
 • google +
 • Semrush
 • Majestic
 • Screaming Frog
 • LinkedIn
 • Instagram
Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
Hvis du ønsker at afmelde vores nyhedsbrev kan du gøre det direkte fra de mails du modtager.