Hvordan virker opkaldssporing?

Call Tracking fungerer på den måde, at der indsættes et stykke kode på hjemmesiden. Denne kode udskifter telefonnummeret på hjemmesiden med et call tracking-nummer, så der vises et nyt nummer, hver gang en besøgende kommer ind på hjemmesiden. Når den besøgende ringer op, spores opkaldet via dette trackingnummer, så man kan se, om der blev ringet på nummeret på Facebook, på hjemmesiden eller fra et helt tredje sted.

Ved et opkald på hjemmesiden kan man se, hvordan den besøgende kom ind på hjemmesiden og ved Google AdWords kan man for eksempel se, hvad der blev søgt på.

Brug dine markedsføringskroner klogt

Call Tracking er et fantastisk værktøj til at få mest muligt ud af dine annoncekroner. Kombineret med sporing på kontaktformular og mailadresser giver det nogle unikke muligheder for at skrue din online markedsføring sammen på en måde, så du får udnyttet dit markedsføringsbudget optimalt.

Kontakt os uforpligtende og hør mere om Call Tracking

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvilke muligheder der er for at bruge opkaldssporing og hvad du kan få ud af at bruge Call Tracking. Ring til os allerede i dag på70 302 402.