Få nyttige usability tips her

Social

Branding, målrettet markedsføring og remarketing

Øget synlighed & salg?

Vil du styrke dit brand, øge din synlighed og dit salg? Marketing via de sociale medier gør det muligt at køre målrettede kampagner, der rammer netop dit kundesegment. Vi har mere end 10 års erfaring med at skaffe resultater for vores kunder via Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi kan hjælpe dig med målrettet markedsføring på:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Facebook

Facebook annoncering er en af de mest målrettede former for markedsføring. Via kampagner på Facebook kan du nå ud til flere potentielle kunder, styrke dit brand og øge dit salg. Facebook kampagner rummer utrolig mange spændende mulighed og der er et væld af annonceformater at drage nytte af – fra levende billeder til annoncer, hvor du kan vise flere produkter på en gang.

Facebook gør det muligt at målrette din markedsføring meget præcist mod bestemte målgrupper og demografier. Og med remarketing kan du køre skræddersyet annoncering til de potentielle kunder, der allerede har vist interesse for dine produkter eller ydelser, og som dermed er længere fremme i salgstragten.

Overvejer du annoncering på Facebook?

Instagram

Instagram er et omkostningsfrit og effektivt supplement til Facebook annoncering. Det er nemt at markedsføre sig på Facebook og Instagram samtidigt, og der er mange positive synergieffekter. Algoritmen fordeler automatisk budgettet på de to platforme, baseret på hvor der er flest interaktioner med kampagnen. Instagram og Facebook er tæt knyttet sammen og samler data på tværs af de to platforme. Du kan derfor med fordel inddrage begge medier i din markedsføring.

Hvis dine kampagner sættes korrekt op, er Instagram velegnet til alle virksomheder og brancher. Brugerne på Instagram udgør i dag et bredt udsnit af befolkningen, i alle aldre, fra alle landsdele og samfundsklasser.

Overvejer du annoncering på Instagram?

LinkedIn

Annoncering på LinkedIn gør det muligt at ramme meget specifikke målgrupper. Du kan fx målrette din annoncering efter jobtitler, brancher og kompetencer. LinkedIn er en oplagt platform for B2B virksomheder, der ønsker relevante besøgende og leads. LinkedIn er verdens største erhvervsorienterede sociale medier og knap 45 % af den danske befolkning har en profil.

LinkedIn har ligesom Facebook en række forskellige annonceformater og giver også mulighed for remarketing kampagner. LinkedIn rummer desuden gode mulighed for organisk branding via aktivitet på virksomhedssider. Vi kan hjælpe dig med at få flere følgere og en strategi for dine organiske opslag, der kan øge kendskabet til dine kompetencer.

Overvejer du marketing via LinkedIn?


Jeg stoler 100 % på Online-Results. Gennem vores godt 5-årige samarbejde, har de rykket vores forretning gennem en stærk online marketingstrategi. Vi forbedrer konstant vores brand awareness, styrker synligheden på søgemaskiner og øger trafikken til hjemmesiden. Resultatet er gode kundeleads, som vi forvandler til nye faste kunder.

Katja Knudsen
Project Manager, Svea Finans

Klar til målrettet digital markedsføring?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i social marketing og digital brugeradfærd. Vi sørger for at dine besøgende bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Bliv klogere på brugeradfærd

Ros fra vores kunder

Vi gør vores yderste for at forstå din forretning og dine behov. Vi sammensætter løsninger med udgangspunkt i din strategi og dit budget. Vi sætter alt ind på at gøre din investering så rentabel som overhovedet muligt.


Online-Results leverer god og relevant sparring og tager selv initiativ til kampagnemuligheder. De er reelle at handle med og tænker over vores behov. Samtidig er de særligt dygtige på uddannelsesområdet. De kommer med friske ideer og forslag, også til de kanaler de unge målgrupper primært ser, fx Facebook eller YouTube.

Carina Leth
Kommunikationsmedarbejder, HF & VUC Roskilde


Online-Results har rykket vores virksomhed i form af nye kunder, større omsætning og bedre indtjening. Vi får hver eneste dag et stort antal henvendelser fra husejere, industrivirksomheder, ejendomsadministratorer og offentlige institutioner, hvis interesse er blevet vakt gennem vores stærke online tilstedeværelse.

Mikael Andersen
Indehaver, Aalborg Tagmaling & Facaderenovering


Vi har et rigtig godt samarbejde med Online-Results. De er gode til følge op på vores markedsføring og holder os hele tiden opdateret, så vi har et overblik over situationen. Vi oplever en rigtig god kommunikation med vores konsulent, som altid er venlig og imødekommende. De er altid nemme at komme i kontakt med.

Pia Fischer
Viceforstander, Vejlefjordskolen

Mød os på LinkedIn

Styrk dit brand og øg dit salg

Vores erfarne hold af specialister i social media marketing og digital brugeradfærd sikrer dig et styrket brand og målrettet markedsføring til de rette målgrupper. Få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af at investere i markedsføring på de sociale medier.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se hvordan vi hjælper vores kunder

Mød os på Instagram

Se ledige jobs