Målrettet markedsføring på Facebook

Facebook bruges dagligt af mere end 3,5 mio. danske brugere, der gennemsnitligt anvender mere end 1 time om ugen på mediet. Facebook brugerne opretholder bekendtskaber, forretningsforbindelser og dyrker deres interesser i fællesskaber, hvilket gør det til en uovertruffen markedsføringsplatform med direkte adgang til en særdeles stor og købedygtig målgruppe. Prisen på Facebook annoncering svinger utrolig meget efter hvilken type kampagne du ønsker at køre og hvilken målgruppe du vil ramme - men med vores store erfaring som Facebook marketing bureau kan vi skræddersy dine kampagner, så de skaffer dig de bedst mulige resultater til den billigst mulige investering.

Vi håndterer din Facebook annoncering fra A-Z

Facebook kampagner udarbejdet af Online-Results tager udgangspunkt i din hjemmeside, dit reklamemateriale og dine forretningsmål. Vi sikrer at de rette annonceformater anvendes, og kampagnerne indeholder alt lige fra tekstforfatning, design af annoncemateriale, opsætning af målgrupper, rådgivning om segmenteringsmuligheder, målsporing, løbende optimering af kampagner m.m. Vores succes afspejles af din succes – og vi har derfor skarpt fokus på at sikre, at din Facebook annoncering giver det størst mulige afkast.

Vil du vide mere om Facebooks mange muligheder, kan du i vores guide nedenfor finde information om de forskellige annonceformater og hvilken type markedsføring, de egner sig til. Er du klar til at komme i gang med din annoncering på Facebook kan du kontakte os uforpligtende på telefon70 302 402.