Få nyttige usability tips her

Smart hjemmeside

Få en hjemmeside designet til at skaffe dig flere kunder

Flere henvendelser. Mindre bøvl

Din ringetone lyder igen. Det er en ny kunde, der gerne vil have et tilbud. Igen. Mens du taler, bipper telefonen og da du har lagt på, ser du, at endnu en potentiel kunde har udfyldt kontaktformularen på din hjemmeside.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det måske også, for vi kan ikke love, at du kommer til at vælte dig i henvendelser fra potentielle kunder. Men vi kan give dig det bedste udgangspunkt for det. Uden at det sprænger dit budget.

Vi bygger hjemmesiden. Du styrer indholdet

En Smart hjemmeside er designet til at skabe henvendelser fra potentielle kunder. Den er udviklet specielt til dig, der vil have en hjemmeside, der skaffer kunder, er teknisk stabil, og hvor du selv kan styre indholdet.

En Smart hjemmeside er bygget i verdens mest populære CMS, WordPress, og har:

En designskabelon, der er udviklet til at skabe flere henvendelser

Et brugervenligt kontrolpanel, hvor du nemt kan opdatere indholdet

Valgfrit farveskema og logo

Samme indhold (tekst og billeder) som din nuværende hjemmeside (op til 8 sider)

Kontaktformular

Din investering:

6.995,-

(Det er nogenlunde det samme, som du giver for at annoncere i lokalavisen i 4 uger)

Klar til at få en hjemmeside, der skaffer kunder?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside – og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail


Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 – der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve

Få en hjemmeside, der skaffer kunder, og bringer dig i front i det digitale kapløb

Vores Smart hjemmesider er designet til at skaffe flere henvendelser. Få en uforpligtende snak om, hvordan du øger din omsætning med en ny hjemmeside.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få det bedste grundlag for din markedsføring

En hjemmeside, der får brugerne til at gøre det, du gerne vil have dem til, er grundstenen i din tilstedeværelse online. Hvis din hjemmeside ikke fungerer, kan du poste nok så mange penge i markedsføring af den – uden resultat.

Brug dit markedsføringsbudget rigtigt. Sørg for at grundlaget er i orden. Og byg videre derfra.

Tilvalg, der gør dit liv nemmere

Har du særlige ønsker til, hvad din hjemmeside skal kunne eller vil du være fri for selv at opdatere indholdet, har vi flere muligheder, der gør dit liv nemmere (og frigiver tid til at du kan tage telefonen, når nye kunder ringer).

Investerer du i en Smart hjemmeside er det muligt at tilvælge:

Ekstra funktioner, fx flere undersider, galleri m.m.

Hosting

Support (teknik og indholdsændringer)

AMP teknologi, der sikrer tophastighed og at hjemmesiden lever op til Googles Core Web Vitals krav

Mød os på LinkedIn

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Bliv klogere på brugeradfærd

Ros fra vores kunder

Vi gør vores yderste for at forstå din forretning og dine behov. Vi sammensætter løsninger med udgangspunkt i din strategi og dit budget. Vi sætter alt ind på at gøre din investering så rentabel som overhovedet muligt.


Jeg har kunnet mærke en ændring hver dag, siden jeg valgte Online-Results. Det, jeg før fik af henvendelser pr. måned, er jeg nu oppe på pr. dag. Og de er endda billigere end dem, jeg brugte før

Carsten Stenkilde
Ejer, TV Polering


Der er run på telefonen og hjemmesiden. Så meget, at jeg næsten ikke kan varetage alle henvendelser/opstarte nye forløb. Jeg drukner i henvendelser 🙂

Hanne Flyvholm
Cand.psych. aut, Aalborg Psykologerne


Jeg har med stor tilfredshed brugt Online-Results til både SEO, Google Ads og hjemmeside. De yder altid en meget kompetent og professionel rådgivning, hvilket har skabt markante resultater.

Thomas Wetche
Direktør, Begravelsesforretningen Vahl & Wetche