Få nyttige usability tips her

Aalborg Tagmaling

Mikael Andersen, Indehaver af Aalborg Tagmaling & Facaderenovering

Online markedsføring er et afgørende fundament i Aalborg Tagmalings succesfulde vækststrategi

Den traditionelle sælger er erstattet af online markedsføring i Aalborg Tagmaling. Den nordjyske virksomhed får hver dag i gennemsnit fire henvendelser på konkrete opgaver via hjemmesiden og op til 10 opkald på telefonen om facaderenovering, epoxygulve, algebehandling og tagmaling.

Læs hvordan samarbejdet med Online-Results om en klog og langsigtet strategisk investering i SEO, Google Ads, Bing Ads, Google Display og Remarketing i kombination med en kundevenlig og konverterende hjemmeside har skabt vækst og bedre bundlinje i Aalborg Tagmaling.

Ny hjemmeside speedede konverteringen op

– I Aalborg Tagmaling indledte vi samarbejdet med Online-Results i 2016. Første step var en ny og søgemaskineoptimeret hjemmeside. Investeringen har givet pote, for den nye hjemmeside konverterer tre gange så godt som den gamle, fortæller Mikael Andersen, der udover at være direktør i Aalborg Tagmaling også driver Aalborg Epoxy.

– Online-Results tager hånd om hele opgaven fra design over udvikling til tekstforfatning og opsætning af alt indholdet på hjemmesiden. De arbejder professionelt, og de ved, hvad der skal til for konstant at udvikle vores to hjemmesider aalborgtagmaling.dk og aalborgepoxy.dk, så der kommer henvendelser fra potentielle kunder i hele det nordjyske område, understreger direktøren, der er godt tilfreds med resultaterne af samarbejdet med Online-Results.

Online markedsføring giver nye kunder

– Vi får hver eneste dag et stort antal henvendelser gennem hjemmesiden og på telefonen fra husejere, industrivirksomheder, ejendomsadministratorer og offentlige institutioner, der har fået vakt interessen for vores kompetencer gennem vores stærke online tilstedeværelse, Google Ads, Bing Ads, Google Display og et solidt SEO-arbejde. Alle henvendelser bliver selvsagt ikke til konkrete opgaver, men hitraten er høj, fortæller Mikael Andersen, der ikke tøver med at nævne Online-Results arbejde som et af de allervigtigste ben i Aalborg Tagmalings og Aalborg Epoxys succesfulde vækst.

– Det går godt, og det skyldes ikke mindst vores langsigtede strategiske fokus på online markedsføring. Samarbejdet med Online-Results har rykket vores to virksomheder i form af nye kunder, større omsætning og bedre indtjening, fortæller Mikael Andersen uden tøven og med en opfordring til andre om give Online-Results en chance, når de skal vælge ny online samarbejdspartner.

Ærlig rådgivning og bundsolid service

– Jeg oplever Online-Results som en meget ærlig virksomhed. De rådgiver på et forståeligt dansk, og de er dygtige til at navigere i nye muligheder og trends. Vi føler os trygge i samarbejdet, og har vi det mindste, er Online-Results servicemindede og hurtige til at svare og handle på vores spørgsmål og idéer.

– Online-Results er skarpe til at vælge de muligheder i et kompliceret marked, der giver størst værdi for os. De har styr på annonceringen, remarketing og SEO, ligesom de nøje følger konverteringen på hjemmesiden og justerer små detaljer, der kan være den afgørende forskel, som får kunderne til at vælge Aalborg Tagmaling og Aalborg Epoxy fremfor vores kolleger i branchen, understreger en tilfreds Mikael Andersen.

Få flere kunder med målrettet markedsføring

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med målrettet markedsføring. Vores team af specialister i digital brugeradfærd står klar til at hjælpe dig.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve