OKOK

Team Education Insights

Den digitale vej til nye elever

Kontakt os og få en snak om mulighederne for et samarbejde
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mailadresse

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Gør jeres skole synlig

Vi har hos Online-Results oprettet en enhed, som er dedikeret til online markedsføring for uddannelsesinstitutioner.

Team Education Insights er bygget til at levere en optimal service og rådgivning, så vi kan tilbyde den bedste synlighed for jeres skole.

For at kunne sammensætte den ideelle markedsføringsplan for skolerne er det vigtigt at have erfaring med og indsigt i, hvilke behov og værdier, de forskellige skoler værdsætter. Vi har begge dele.

Fjordvang Efterskole

Læs i denne case om hvordan et unikt samarbejde mellem skole, kommunikationsrådgiver og Online-Results resulterede i 20% elev tilgang.

Se hele casen her

Engelsholm Højskole

Samarbejdet med Online-Results kan man sammenligne med at gå ind i en tøjbutik og møde en ekspedient, som rent faktisk har en ærlig mening om den vare, han sælger. De kommer med en stor viden, et stort engagement og indsigt i det, der er deres ekspertise.
Efter vi har fået lavet en ny hjemmeside hos Online-Results, får vi mange flere henvendelser fra potentielle elever, som er interesseret i vores skole.

Jakob Bonderup / Forstander / Engelsholm Højskole

Se hele casen her

Vejlefjordskolen

Vi har et rigtig godt samarbejde med Online-Results. De er gode til følge op på vores markedsføring og holder os hele tiden opdateret, så vi har et overblik over situationen.
Vi oplever en rigtig god kommunikation med vores konsulent, som altid er venlig og imødekommende. De er altid nemme at komme i kontakt med.

Pia Fisher / Viceforstander / Vejlefjordskolen

VUC Storstrøm

De har en god indsigt i, hvilke elever der er interessante for vores skole.
Vi har fået og oplever en troværdig og reel rådgivning. De holder os opdateret på markedet og giver os gode anbefalinger i forhold til, hvilke platforme vi skal bruge vores annoncekroner på.
Online-Results hjælper os på flere platforme.

VUC Storstrøm

Vi forstår målgruppen

Hos Team Education Insights har vi arbejdet med mange forskellige uddannelsesinstitutioner - og vi ved, hvad der er nødvendigt for at give jeres skole den rette digitale markedsføring.

Vi er specialiserede i at kunne skabe den markedsføring på nettet og de sociale medier, der fylder elev- og kursuspladserne op.

Fremtidens unge bruger mere og mere tid på de digitale platforme, og det er derfor vigtigt, at jeres markedsføring er fængende og inspirerende, så de unge vælger at kontakte netop jeres skole. Se for eksempel hvordan YouTube kan bruges til at tiltrække kommende elever

Specielle dage – fx åbent hus og efterskolernes dag

Hos Online-Results ved vi, hvor vigtigt det er at få folk ud på skolens faciliteter og opleve omgivelserne og stemningen. Vi ved, hvordan de her events skal markedsføres, så I får så mange potentielle elever som muligt ud til jeres arrangementer. Vi sørger for skræddersyet markedsføring til alle former for events, såsom åbent hus, efterskolernes dag osv.

Reel og troværdig rådgivning

Vores mål er at overholde jeres budgetter og give jer rådgivning, så det afsatte budget bliver brugt optimalt. Vi siger tingene lige ud af posen og giver jer altid reel og troværdig sparring.

RING MIG OP
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Google Ads

Hos Online-Results har vi samlet et enestående hold af erfarne Google Ads-specialister. Vores hold tæller nogle af landets førende eksperter inden for Google Ads, og de sidder klar til at dele deres viden med dig.

Google Ads er en af de mest intelligente og omkostningseffektive former for markedsføring, man overhovedet kan indkøbe. Vi er derfor sikre på, at vi kan tilbyde enhver skole i landet en optimal markedsføring – ikke mindst gennem Google Ads, der indeholder følgende markedsføringsformer:

  • Søgeannoncer
  • Display bannerannoncer
  • YouTube videoannoncer
Læs mere om vores Google Ads ydelser her

Facebook

Facebook bliver dagligt besøgt af ca. 3,5 mio. brugere, der gennemsnitligt anvender mere end 1 time om ugen på mediet. Facebookbrugerne opretholder bekendtskaber, forretningsforbindelser og dyrker deres interesser i fællesskab.

Platformen giver os adgang til at målrette vores markedsføring til de personer, vi gerne vil eksponere annoncerne for. Her har vi eksperter siddende, der kan opsætte og varetage skræddersyede kampagner til jeres kommende elever.


Læs mere om vores Facebook ydelser her

Instagram

Instagram er et populært medie, og det er perfekt til jeres brand og storytelling. Instagram har generelt en yngre brugerskare og kan derfor være ideel til at påvirke netop jeres kommende elever.

Fælles for Instagram og Facebook er, at det er nemt at dele billeder og videoer, som mange brugere kan ”like” og dermed skabe opmærksomhed omkring skolen. Instagram har i forhold til Facebook mange yngre brugere, hvilket giver en god mulighed for at blive eksponeret for jeres potentielle elever.


Læs mere om vores Instagram ydelser her

SEO

Hos Online-Results er vi eksperter i SEO – fra søgeordsanalyse og meta descriptions til alt-tags og links. Vi sørger for, at jeres hjemmeside bliver præsenteret så højt som muligt på Google, når brugere søger på specifikke søgeord, som matcher skolens tilbud.

Læs mere om vores SEO ydelser her

Hjemmeside

Vi bygger nogle af landets hurtigste hjemmesider i Googles anbefalede teknologi AMP. Udover utrolig hurtig loadtid, så er hjemmesiderne designet til at give den bedste brugeroplevelse, så de besøgende let finder den efterspurgte information – og endnu vigtigere: hurtigt og nemt kan finde kontaktmuligheder.

Læs mere om vores hjemmesideydelser her

I tillæg til vores AMP-sider kan vi også bygge hjemmesider i Wordpress, hvis der er behov for CMS, hvor I selv kan foretage rettelser. Se bl.a. vores case med Engelsholm Højskole.

Case: engelsholm.dk

Kursusportal

Vi er medstiftere af en kursusportal, der hjælper alle, der er interesserede i at videre- og efteruddanne sig, med at finde relevante kurser og uddannelser i Danmark. Platformen giver brugeren indblik i relevante kursustilbud og gør det nemt og trygt at kontakte udbyderen af kurset. Vi bruger portalen aktivt til at markedsføre de kursusudbydere, der matcher målgruppen. Kontakt os, hvis du vil høre mere om lead generering via kursusportalen kurseroguddannelser.dk.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde

Kontakt Per Voss Bredsten på pvb@online-results.dk eller 22 10 99 00 og få en snak om, hvordan vi kan lave et samarbejde til gavn for både jer og jeres kommende elever.

Browseren understøtter ikke videoelementet.

Hvem er vi?

Du bliver mødt af en konsulent, som har den løbende dialog om strategi, rådgivning og kampagneplanlægning. Teamet har desuden en projektleder, der sørger for at alle indsatser er bundet sammen, leveres til tiden og sikrer, at kollegaer med den rette kompetence udfører opgaven.

Per Voss Bredsten

Rådgiver | Uddannelsesinstitutioner

+45 22 109 900

Kasper Bondo Wessberg

Projektleder | Uddannelsesinstitutioner

+45 25 668 880

Specialister

Anders Seistrup Sørensen

Online Media Specialist

+45 22 895 465

Trine Bloor

Online Media Specialist

+45 22 591 505

Rasmus Ryberg Andersen

Front-end Developer

+45 28 440 860

Frida Svaneberg

Graphic Designer

+45 22 894 265

Simon Högström Rønbøl

Front-end Developer & Partner

+45 41 786 993

Ida Waadenseholt

Mediegrafikerelev

+45 22 928 769

Josephine W.Aa. Eriksen

Mediegrafikerelev

+45 41 786 991

Daniel Møllgård

Online Media Specialist

+45 41 786 994

Rasmus Mikkelsen

Head of SEO & Partner

+45 53 651 502

Charlotte Paarup Larsen

Online Media Specialist

+45 22 581 828

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag helt gratis

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst din skole.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.