Få nyttige usability tips her

Svea Finans

Katja Knudsen, Project Manager og ansvarlig for online markedsføring hos Svea Finans

Investering i online markedsføring giver Svea Finans fuld valuta for pengene i form af nye kunder

I de godt 5 år Svea Finans har samarbejdet med Online-Results om online markedsføring, har finansvirksomheden forstærket deres brand awareness, styrket synligheden på søgemaskiner og øget den målrettede trafik til hjemmesiden markant.

Læs hvordan en målrettet marketingstrategi og en intelligent brug af SEO, Google Ads, Bing Ads, Google Display, Remarketing, LinkedIn og Web Analytics Data har sikret et godt flow af kundeleads, henvendelser og ikke mindst nye kunder til den finansielle virksomhed med hovedsæde i Allerød nord for København.

Forretningsforståelse er fundamentet for online succes

– Online-Results har en solid forretningsforståelse. De sætter sig ind i vores produkter og investerer tid i at forstå de behov, potentielle kunder har, og den måde vi gerne vil kommunikere på online. Deres forståelse af vores forretning og kundesegmenter er fundamentet for den online succes, vi har skabt sammen, fortæller Katja Knudsen, der er Project Manager og ansvarlig for arbejdet med online markedsføring i Svea Finans.

I over 35 år har Svea Finans hjulpet virksomheder til en bedre økonomi gennem smarte, effektive og tilpassede løsninger inden for finansiering og inkasso. Offline markedsføring spiller stadig en vigtig rolle for tiltrækningen af nye kunder, men i takt med den teknologiske udvikling og vores brug af søgemaskiner og sociale medier, er den online synlighed blevet en afgørende succesfaktor.

Online markedsføring giver stort afkast

– Topplaceringer i Google-søgninger på vores udvalgte søgeord, målrettet annoncering på Google Ads, Bing Ads og Google Display er i kombination med remarketing kampagner og en stærk tilstedeværelse på LinkedIn er altafgørende for at sikre en lind strøm af henvendelser til Svea Finans, forklarer Katja Knudsen, der glæder sig over samarbejdet med teamet i Online-Results.

– Vi har et godt samarbejde og en god dialog om trends og nye muligheder. Online-Results er dygtige til at byde ind med deres ekspertviden og forklare nye marketingtiltag på en måde, vi kan forstå. Gennem simple rapporter kan vi konstant følge udviklingen og se resultaterne af vores investering i online markedsføring. Det er smart og giver tryghed for at vores investering giver afkast i form af kundeleads og nye kunder, forklarer Project Manageren, der føler sig tryg i samarbejdet.

Vi kan ikke sætte en finger på samarbejdet

– I Svea Finans kan vi tydeligt mærke, at Online-Results er eksperter i online markedsføring, og at de tager kvalitet personligt. Vi har et åbent samarbejde, og vi ved nøjagtig, hvor meget vi bruger på annoncering, og hvor meget vi bruger på udvikling og opsætning af SEO og kampagner. Vi oplever, at deadlines bliver overholdt, og at kvaliteten af deres arbejde bare generelt er helt i top, understreger Katja Knudsen, der ikke går ad vejen for at anbefale Online-Results.

– Jeg stoler 100 % på Online-Results. De har bevist gennem vores godt 5-årige samarbejde, at de kan rykke vores forretning gennem en stærk online marketingstrategi. Vi forbedrer konstant vores brand awareness, styrker synligheden på søgemaskiner og øger trafikken til hjemmesiden. Resultatet er gode kundeleads, som vi forvandler til nye faste kunder i Svea Finans, siger en tilfreds Katja Knudsen.

Få flere kunder med målrettet markedsføring

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med målrettet markedsføring. Vores team af specialister i digital brugeradfærd står klar til at hjælpe dig.

Ring mig op

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve