Få nyttige usability tips her

WordPress Web Developer

WordPress Web Developer – Vejle

Vi har hver dag et skarpt fokus på at gøre en forskel for vores kunder – og for deres kunder. På hjemmesidefronten er det derfor vores målsætning at være markedsledende inden for konverteringsvenligt webdesign og at være med forrest i feltet, når det kommer til hjemmesiders tekniske formåen.

Som WordPress Web Developer bliver du en del af vores Design & Development team, hvor skarpt design, usability, konverteringsoptimering og sidens tekniske formåen er vores drivkræfter. Teamet – og Online-Results i det hele taget – har et stærkt fællesskab og en uformel omgangstone, hvor vi løfter i flok og sætter pris på en sjov og afvekslende hverdag.

Hos Online-Results får du en unik mulighed for at arbejde med AMP som framework for hjemmesider – noget, der er meget få, der gør på verdensplan, og hvor vi er førende. Vi er officiel AMP udvikler, og som en del af AMP Community bidrager vi aktivt til udvikling og forbedring af AMP frameworket.

Vi forventer, at du som person:

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Er god til at samarbejde

Er selvstændig og målrettet

Følger med i udviklingen på dit felt og konstant er nysgerrig på det sidste nye

Har respekt og forståelse for kundernes situation og ønsker

Og at du har styr på:

Databaser (MySql)

WordPress (opbyggelse af temaer: drift og fejlfinding)

PHP

HTML

CSS

JavaScript

DNS

Det er en fordel, hvis du derudover har kendskab til:

CSS Præprocessore (less/sass)

React

C#

OOP PHP

Taskrunners (grunt/gulp)

AMP

Git

Chrome dev tools

Photoshop

Det har ingen betydning, om du er selvlært inden for ovenstående felter – det vigtigste er dit mod på at indgå i et team af krøllede hjerner, der er drevet af nysgerrighed og trang til at eksperimentere, og hvor der er plads til at undersøge, udvikle og afprøve nye ideer og teknologier.

Stillingen har lokation på kontoret i Vejle. Har du spørgsmål til stillingen som WordPress Web Developer, kan du rette henvendelse til Martin Corvinius på tlf. 20 433 613.

Er du den profil, vi mangler? Send en ansøgning vedhæftet CV til job@online-results.dk. Samtaler afholdes løbende.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i digital brugeradfærd, online kommunikation og markedsføring. I 2020 fejrede vi 10 års jubilæum, og i en ung branche er vi dermed et af de ældste og mest erfarne bureauer. Vores dedikerede og sammentømrede team er fordelt på kontorer i København og Vejle.


Jeg startede i Online-Results som elev, nu er jeg partner. Jeg har udviklet mig fra blot at være en person med interesse i web til at være internationalt anerkendt som en dygtig udvikler.

Simon
Lead Web Developer & Partner

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve