Få nyttige usability tips her

Social Media Specialist

Har du hands on-erfaring med annoncering på Facebook – og generel indsigt i sociale medier? Så passer din profil måske ind hos Hos Online-Results.

Hvad arbejder vi med?

Hos Online-Results arbejder vi med en bred palet af markedsføringskanaler og -værktøjer. Vi har stålsat fokus på at skabe succes for vores kunder, store som små. På et overordnet plan opererer vi inden for følgende områder:

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Søgemaskineoptimering

PPC-kampagner

Hjemmesider

Social medier

Din rolle

Du kommer til at oprette og administrere kampagner på sociale medier, herunder i særlig grad Facebook. Det er derfor vigtigt, at du har den kreativitet, der skal til, for at omsætte kundens mål, ønsker og profil til succesfuld annoncering. Vi forventer, at du i vid udstrækning er selvkørende fra dag 1, hvad angår Facebook. Derudover vil det være en fordel, hvis du ligeledes har erfaring med tekstforfatning, da du i perioder vil indgå i tekstproduktionen. Din udvikling hos os vil derudover blive bestemt af en blanding af talent og interesse. Men dit primære fokus vil som nævnt være sociale medier.

Hvad forventer vi?

Du er videbegærlig og brænder for sociale medier.

Du har en sikker pen.

Du er god til at analysere data – og bruger denne evne til at optimere performance.

Du færdes hjemmevant i Facebook Business Manager.

Du har øje for det visuelle, og kan udføre grundlæggende billedbehandling.

Du synes, det er en lige stor – og sjov – udfordring, uanset om du skal lave branding af et isoleringsfirma eller om du skal sælge rejser til Italien.

Du har en høj stresstærskel, da vi har et hektisk arbejdsmiljø med mange deadlines.

Vi lægger vægt på, at du er lærevillig og klar til at smøge ærmerne op. Du skal have en høj stamina og skal i perioder have rugbrødsarbejde som din livret.

Har du spørgsmål til profilen, kan du rette henvendelse til Head of Creative Kasper Bondo Wessberg på tlf. 25 66 88 80. Er du den profil vi mangler? Send en ansøgning vedhæftet CV til job@online-results.dk.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i København og Vejle og tæller knap 20 medarbejdere. Der hersker en afslappet tone i virksomheden og vi sætter stor pris på hygge og sjove indslag.


Jeg ser det som en fordel i vores bestræbelser på at gøre en daglig forskel for kunderne, at vi er et mindre bureau – ikke for stort, ikke for småt. Det betyder nemlig, at ingen kunder hverken er for små eller for store til at få den nødvendige fokus, der skal til for at skabe succes for dem. Der er tid til at sætte sig grundigt ind i kundens virksomhed og produkter, hvilket gør, at vi altid kan finde den bedste vinkel overfor slutkunden.

Anders
Social & PPC Specialist, Online-results

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve