Få nyttige usability tips her

SEO Specialist

Vil du være en del af et af Danmarks stærkeste SEO/SEM teams? Da vi vækster hastigt, og der er stor efterspørgsel på vores ydelser, søger vi en passioneret og kompetent SEO specialist til ansættelse på vores kontor i København.

Du kan skabe imponerende resultater på søgemaskinerne via optimering af vores mange kunders hjemmesider. Du har stærke tekniske evner og er en struktureret og analytisk problemknuser samt en god formidler. Dit drømmejob er der, hvor du dagligt kan fordybe dig i SEO og online markedsføring.

Online-Results arbejder med alle aspekter inden for online marketing. Vi er et stærkt og sammentømret hold, der knokler for at øge vores kunders ROI. Du skal både kunne indgå som en del af vores team og stå på egne ben i arbejdet med at sikre vores kunder de rette strategier og løsninger.

Vi forventer, at du:

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Har solid erfaring med SEO

Er afhængig af at holde dig opdateret med udviklingen inden for dit felt

Er såvel teknisk stærk som i besiddelse af en god kommerciel forståelse

Har overblik, er struktureret og analytisk

Har de tekniske evner til fejlfinding og til at spotte optimeringspotentiale

Synes, det er en lige stor – og sjov – udfordring, uanset om du skal markedsføre vakuumpakning eller en rejse til Italien

Har en høj stresstærskel, da vi har et hektisk arbejdsmiljø med mange deadlines

Det er en fordel, hvis du derudover:

Har kendskab til forskellige CMS systemer og e-handelsplatforme – eller evnen til lynhurtigt at sætte dig ind i nye systemer

Har bred erfaring med online markedsføring og SEO

Har erfaring med at håndtere kunder og fungere som konsulent

Har styr på retstavning og grammatik – og selv kan forfatte tekster

Vi tilbyder:

En arbejdsplads, hvor det går stærkt, men hvor vi også sætter pris på at have det sjovt

Kantineordning, fri telefon og pension

Medindflydelse og ansvar

Opstart: hurtigst muligt

Har du spørgsmål til profilen, kan du rette henvendelse til Kasper Bondo Wessberg på tlf. 25 66 88 80. Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning vedhæftet CV til job@online-results.dk.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i digital brugeradfærd, online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i København og Vejle og tæller knap 20 medarbejdere.


Alle brænder så meget for deres fag, og der er en enorm nysgerrighed på at finde ud af hvad der sker, hvis vi gør X/Y/Z anderledes. Det giver plads til – og betyder at vi lykkes med – at udvikle nye ideer og produkter, som virkelig gør en forskel for kunderne.

Trine
Lead Communicator & Digital Specialist

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve