Få nyttige usability tips her

PPC Specialist

Du forstår at oprette og optimere kampagner, som kan levere resultater til vores mange kunder. Du er både teknisk stærk, struktureret og analytisk samt har en stærk formidlingsevne. Derudover er det helt centralt, at du har en god kommerciel forståelse – vi er en succes, når vores kunder er en succes. Dit drømmejob er der, hvor du dagligt kan fordybe dig i Google Ads og online markedsføring.

Online-Results arbejder med alle aspekter inden for online marketing. Vi er et stærkt og sammentømret hold, der knokler for at øge vores kunders ROI. Du skal både kunne indgå som en del af vores team og stå på egne ben i arbejdet med at sikre vores kunder de rette strategier og løsninger.

Vi forventer, at du:

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Har solid, hands on-erfaring med Google Ads og Google Analytics (minimum 6 måneder)

Er afhængig af at holde dig opdateret med udviklingen inden for dit felt

Skriver knivskarpe, konverterende tekster

Er en struktureret og analytisk problemknuser

Forstår vigtigheden af løbende optimering og opfølgning på de kunder, du er ansvarlig for

Synes, det er en lige stor – og sjov – udfordring, uanset om du skal markedsføre vakuumpakning eller en rejse til Italien

Har en høj stresstærskel, da vi har et hektisk arbejdsmiljø med mange deadlines

Det er en fordel, hvis du derudover:

Er i besiddelse af en eller flere certificeringer inden for Google Ads

Har stiftet bekendtskab med annoncering på Facebook

Har erfaring med at håndtere kunder og fungere som konsulent

Vi tilbyder:

En arbejdsplads, hvor det går stærkt, men hvor vi også sætter pris på at have det sjovt

Sparring med et af markedets mest erfarne hold

Mange udviklingsmuligheder, da vi har en holistisk tilgang til online markedsføring

Kantineordning, fri telefon, pension og sundhedsforsikring

Medindflydelse og ansvar

Har du spørgsmål til Google Ads profilen, kan du rette henvendelse til Kasper Bondo Wessberg på tlf. 70 302 402. Er du den profil, vi står og mangler? Send en ansøgning vedhæftet CV til job@online-results.dk.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i Valby og Vejle og tæller knap 20 medarbejdere.


Vi sætter os ind i kundernes forretning og går hele tiden efter at konkretisere formålet med deres marketing indsats. Samtidig ser vi holistisk på vores indsatser for kunden – dvs. vi tænker fx på sammenhænge mellem UX-design på hjemmesiden, søgeordenes relation til kundens forretning og interaktioner med kundernes hjemmeside. Vi ser aldrig ensidigt på online marketing og det tror jeg er med til at skabe virkelig gode resultater for rigtig mange af vores kunder.

Daniel
PPC & Display Specialist, Online-Results

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve