Få nyttige usability tips her

Web Developer

Vi arbejder hver dag hårdt for at nå vores mål om at være markedsledende inden for konverteringsvenligt webdesign og for at være med helt fremme i feltet, når det kommer til hjemmesiders tekniske formåen.

Som Web Developer bliver du en del af et team, hvor skarpt design, webusability, konverteringsoptimering og sidens tekniske formåen er vores drivkræfter.

Hos Online-Results får du en unik mulighed for at arbejde med AMP som framework for hjemmesider – noget, der er meget få, der gør på verdensplan, og hvor vi er førende. Vi er officiel AMP udvikler, og som en del af AMP Community bidrager vi aktivt til udvikling og forbedring af AMP frameworket.

Vi forventer, at du som person:

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Er god til at samarbejde

Er selvstændig og målrettet

Følger med i udviklingen og konstant er nysgerrig på det sidste nye

Har respekt og forståelse for kundernes situation

Og at du har styr på:

HTML

CSS

JavaScript

Det er en fordel, hvis du derudover har kendskab til:

CSS Præprocessore (less/sass)

Taskrunners (grunt/gulp)

AMP

Progressive Web Apps

Service worker

PHP

Git

Chrome dev tools

Photoshop

Illustrator

Har du spørgsmål til Web Developer profilen, kan du rette henvendelse til Simon Rønbøl på tlf. 70 302 402. Er du den profil, vi står og mangler? Send en ansøgning vedhæftet CV til job@online-results.dk.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i digital brugeradfærd, online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i København og Vejle og tæller knap 20 medarbejdere.


Jeg startede i Online-Results som elev, nu er jeg partner. Jeg har udviklet mig fra blot at være en person med interesse i web til at være internationalt anerkendt som en dygtig udvikler.

Simon
Lead Web Developer & Partner

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve