Få nyttige usability tips her

Salgstrainee - Online markedsføring

Har du lyst til at videreudvikle dig som sælger? Kunne du tænke dig at arbejde med stærke produkter som kunderne både elsker og har behov for? Så er en stilling som Salgstrainee måske lige noget for dig!

Du behøver ikke vide meget om online markedsføring, men kommer formentlig med en baggrund i telemarketing/mødebooking e.l. hvor du har gjort dig bemærket gennem flotte resultater.

Virksomheden

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Stillingen

Stillingen som “Salgstrainee – online markedsføring” giver dig mulighed for at få en stærk oplæring i alle salgets faser, lige fra telefonsalg til mødebooking til opsøgende salg og fysiske møder. Du vil være omgivet af dygtige ansatte, som har været i branchen i mange år og som glæder sig til at lære dig håndværket!

Vi holder til i København og i Vejle – du vil hurtigt blive en integreret del af vores webteam i Vejle. 

Om dig

Du er nysgerrig på at dygtiggøre dig selv. Du kender til arbejdet med at tale med potentielle kunder, sikkert igennem et arbejde med telemarketing, salg eller mødebooking. Du vil gerne ind i onlinebranchen og sælge løsninger, der gør en kæmpe forskel.

Som person er du karakteriseret ved høj integritet, du hviler i dig selv og er positiv af sind. Du trives med de korte og handlingsorienterede beslutningsprocesser, som er styrkerne i en lille virksomhed.

Derudover er du kendetegnet ved at:

Være ambitiøs, arbejdsom og resultatorienteret.

Være initiativrig og i stand til at drive dine egne aktiviteter.

Have godt humør og trives med at være en del af et team i vækst.

Online-Results tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af et af de stærkeste hold i branchen.

Du tilbydes en lønpakke, som består af:

Fast grundløn

Provisionsordning uden loft

Ønsket tiltrædelse hurtigst muligt, men der ventes gerne på den rette. Matcher du ovenstående, så send os kort skriv om dig + CV til pvb@online-results.dk.

Ansøgningsfrist: 13. juli 2022


Jeg startede i Online-Results som elev, nu er jeg partner. Jeg har udviklet mig fra blot at være en person med interesse i web til at være internationalt anerkendt som en dygtig udvikler.

Simon
Lead Web Developer & Partner

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve