Få nyttige usability tips her

Sælger - Online markedsføring

Sælger – Online markedsføring

Vi søger en sælger med STORT S, som med stort engagement kan udbygge kundeporteføljen i Jylland.

Du behøver ikke nødvendigvis at have en baggrund med online markedsføring, selv om det er en fordel, men du skal have en god forståelse for SMV-virksomheders udfordringer, og du skal derfor sælge dem løsninger, der optimerer deres online synlighed og forretning.

Virksomheden

Online-Results er specialister i online kommunikation og markedsføring. Vi har stort fokus på, at den generelle økonomiske vækst i høj grad ligger i de små/mellemstore virksomheder (SMV), men at mange af disse er udfordrede i forhold til at optimere deres online aktiviteter.

Vi arbejder derfor med et koncept, hvor vi i fællesskab med kunden etablerer, hvilken løsning der er optimal på et givet tidspunkt eller stadie i kundens forretning. Samarbejdet med den enkelte kunde opbygges ofte i flere tempi, så det er tilpasset både behov og budget.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Vi har klare vækstmål, og der oprettes derfor en ny stilling til at varetage opsøgende salg i Jylland. Salget vil ske med udgangspunkt fra kontoret i Vejle.

Stillingen

Stillingen som “Sælger, online markedsføring” er 100% fokuseret på opsøgende salg, via etablering af pipeline, telefonisk kontakt og fysiske møder.

Med Online-Results velbeskrevne produktkatalog som platform, identificerer du potentiale og interesse hos kunden, og efterfølgende overdrager du kunden til de kolleger, som tager sig af specifikation og implementering af de valgte løsninger.

De potentielle kunder vil i høj grad være SMV-virksomheder, som enten ikke er bevidste om mulighederne for at forbedre deres online markedsføring, eller blot ikke selv har set-up eller ressourcer til at implementere dem. Du tilbyder dem på den baggrund en løsning, som kan forbedre deres forretning.

Du vil få væsentlig sparring fra erfarne kolleger, herunder support fra en salgskoordinator.

De væsentligste opgaver er:

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Identificere, kontakte og bearbejde nye kundeemner

Researche på kundeemnernes digitale profil

Fastholde en struktureret bearbejdning af kunderne

Der skal forventes en del kørsel i forbindelse med kundebesøg, men du kan dog forvente at bruge op til 75% af din tid på kontoret i Vejle – så bopæl i nærheden af kontoret vil være en fordel.

Kandidaten

Du er en sælger med STORT S, som motiveres af at etablere nye kontakter og dermed skabe resultater, som er tydelige på både virksomhedens og din egen bundlinje.

Du er således en decideret HUNTER – som dog lægger vægt på stor ordentlighed i din adfærd. Kunderne skal kontaktes professionelt og med forståelse for deres forretning. Din adfærd afspejler, at du præsenterer kunderne for seriøse løsninger, som kan have stor indflydelse på deres vækst og indtjening.

Dine professionelle kompetencer omfatter en eller flere af følgende elementer:

Dokumenteret erfaring med opsøgende salg

Gerne kendskab til online markedsføring og medier

Struktureret tilgang til at etablere pipelines og eksekvere på handlingsplaner

Som person er du karakteriseret ved høj integritet, du hviler i dig selv og er positiv af sind. Du trives med de korte og handlingsorienterede beslutningsprocesser, som er styrkerne i en lille virksomhed.

Derudover er du kendetegnet ved at

Være ambitiøs, arbejdsom og resultatorienteret

Have lyst til at skabe  nye kunderelationer

Være lyttende og udvise en ægte interesse i den enkelte kundes situation

Være initiativrig og i stand til at drive dine egne aktiviteter

Have godt humør og trives med at være en del af et team i vækst

Online-Results tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af det stærkeste hold i branchen.

Du får stor mulighed for at præge din egen stilling, og der vil være en stor grad af frihed og ansvar.

Du tilbydes en lønpakke, som består af:

Fast grundløn

Provisionsordning uden loft

Pensionsordning

Sundhedsforsikring

Fri telefon og mobilt internet

Kørselsfradrag i egen bil iht. statens takster

Tiltrædelse

Ønsket tiltrædelse hurtigst muligt, men der ventes gerne på den rette.

Ansøgning

Matcher du ovenstående, så send os kort skriv om dig + CV til pvb@online-results.dk.


Det er fedt at være en del af et team, som hver eneste dag yder 110 % for at finde nøglen til den enkelte kundes online succes. Intet er umuligt i Online-Results – brænder du for en ide, så er der fuld opbakning til at gøre det til virkelighed.

Per
Head of Sales & Partner

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve