OKOK

Ny hjemmeside

Vi ved, hvordan du får kunder

Få en hjemmeside, der skaffer kunder, og bringer dig i front i det digitale kapløb

Vores team af specialister bygger hjemmesider, der skaffer kunder, loader med lynets hast og inkorporerer de nyeste teknologier. Få en uforpligtende snak om, hvordan du øger din omsætning med en ny hjemmeside.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mailadresse

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Vi bygger hjemmesider, der skaffer kunder

En god hjemmeside skal sælge produktet/ydelsen på bedste vis og give de besøgende den tryghed, der skal til, så de vælger at blive kunder. Og derudover skal den sikre, at man som besøgende nemt og intuitivt kan finde rundt på siden. Vores viden om, hvordan man bygger tillidsskabende hjemmesider, der er lette at navigere rundt på, er enestående.


Du får med andre ord en hjemmeside, der skaffer henvendelser, når du lader Online-Results stå for arbejdet.

Ros fra vores kunder

Vi gør vores yderste for at forstå vores samarbejdspartnere. Vi sammensætter løsninger med udgangspunkt i vores samarbejdspartneres strategi og deres budget. Vi sætter alt ind på at gøre vores kunders investering så rentabel som overhovedet muligt.

Carsten Stenkilde

Ejer

TV Polering

Burde have 10 stjerner

Jeg har kunnet mærke en ændring hver dag, siden jeg valgte Online-Results. Det, jeg før fik af henvendelser pr. måned, er jeg nu oppe på pr. dag. Og de er endda billigere, end det firma, jeg brugte før.

Ismail Basoda

Direktør

Kildevand Aps

Hjemmeside, SEO og Google Adwords

Vi bruger Online-Results til at stå for vores hjemmeside, SEO og Google Adwords. Vi får ugentligt en hel del henvendelser via deres arbejde. Vi er tilfredse og sætter pris på samarbejdet.

Jette Andersen

It Ansvarlig

DBS LYS A/S

Kommunikationen i top

Vi har en oplevelse af, at de interesserer sig for vores forretning og hjælper os med at tilpasse løsningen, så vi får mest ud af vores aftale.

John Hansen

Ejer

Flytte- og Vognmandsforretningen
John Hansen

Service ud over alle grænser

Vi har fået og oplevet en service ud over alle grænser, så vi kan herfra kun give firmaet de absolut bedste anbefalinger.

Jacob Madsen

Ejer

Nordjysk Anlæg

Absolut fremragende firma

Vi er i en branche hvor der er hård konkurrence om kunderne. Så med de resultater Online-Results har kunne lave med vores hjemmeside og ikke mindst de gode seo resultater fortjener de 5 stjerner

Thomas Wetche

Direktør

Begravelsesforretningen Vahl & Wetche ApS

Top professionel rådgivning

Jeg har med stor tilfredshed brugt Online-Results til både SEO, Adwords og hjemmeside. De yder altid en meget kompetent og professionel rådgivning, hvilket har skabt markante resultater for mig.

Tobias Nielsen

Salgschef

Skilte i Centrum

Solid kunderådgivning

Solid kunderådgivning, hvor klarhed og gennemsigtighed er keywords. Professionelle mennesker, der kan forklare det, der kan virke som sort snak, i et sprog, der kan forstås.

Vores viden sikrer din virksomhed afgørende markedsandele

Køber du din nye hjemmeside hos Online-Results vil den være funderet på omfattende test, research og erfaring. Alt sammen med det udgangspunkt at være de bedste i markedet til at bygge hjemmesider, som giver vores kunder flest mulige kunder / salg.

Priser, hvor alle kan være med

Hos Online-Results tror vi på et langvarigt samarbejde med vores kunder. Derfor er ”priser, hvor alle kan være med” det løsen, der gennemsyrer vores priser - trods vores høje kvalitet og omfattende knowhow. Få et godt tilbud på en ny hjemmeside på70 302 402.

Kontakt os

Lynhurtige hjemmesider

Hos Online-Results har vi specialiseret os i at bygge lynhurtige hjemmesider. Det giver vores kunder en lang række fordele og gør en ny hjemmeside hos Online-Results rentabel indenfor en kort tidshorisont. Se mere om de mange fordele ved at have en lynhurtig hjemmeside.

Hurtige hjemmesider:

 • Konverterer bedre
 • Giver bedre brugeropleveler
  • Længere gennemsnitlig besøgstid
  • Lavere bouncerate
  • Flere gennemsnitligt besøgte sider
 • Opnår bedre placeringer på Google

Canonical AMP - en god investering

Blandt ganske få i verden kan Online-Results tilbyde hjemmesider bygget 100 % i AMP - såkaldt Canonical AMP. Det giver vores kunder en lang række fordele, som du kan læse mere om her.

Det centrale og vigtigste budskab er dog, at det er veldokumenteret, at AMP er en særdeles god investering.

Hjemmesider, der samtidig fungerer som apps

Online-Results tilbyder som nogle af de første i Danmark hjemmesider, der samtidigt fungerer som apps, såkaldte PWAs. Hermed kombineres det bedste fra apps med det bedste fra det mobile web.

Læs mere om PWA og de mange fordele forbundet med PWA.

Fordele ved PWA:

 • Din hjemmeside/app kan tilføjes på dine kunders homescreen på såvel mobil som desktop
 • Siden kan besøges, selv hvis kunden er offline
 • Mulighed for at sende push beskeder til kunder, der har besøgt din hjemmeside
 • Flere besøg pr. bruger
 • Kunderne scroller dybere på siderne
 • Interaktionen med siden stiger markant
 • Flere gennemsnitlige sidevisninger
 • Central opdatering af indhold - du slipper for at opdatere indhold på App til IOS, App til Android samt hjemmeside

Hvorfor vælge

Online-Results A/S er certificeret Google Partner

Online-Results er certificeret Microsoft Advertising Partner

Online-Results A/S har den højest mulige kreditvurdering hos Bisnode (AAA)

Online-Results A/S er medlem af Foreningen for Dansk Internet Handel

Online-Results A/S støtter Knæk Cancer

Online-Results A/S er partner til Årets Håndværker™

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

RING MIG OP
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Konverteringsraten er afgørende for din succes online

Vi bygger hjemmesider med det ene formål at øge konverteringsraten for din markedsføring online. Det er ikke unormalt, at vi kan hjælpe vores kunder med en fordobling af konverteringsraten. Fordobles konverteringsraten på din hjemmeside, vil du kunne halvere dine markedsføringsomkostninger - alternativt få dobbelt så mange kunder, uden at øge budgettet.

Kontakt os uforpligtende og få et godt tilbud

Vi sidder klar til at komme med et skarpt tilbud på at bygge din nye hjemmeside, så du kan få flere kunder online. Ring til os på70 302 402.

Et væld af samarbejdsmodeller

Hos Online-Results har vi mange forskellige samarbejdsmodeller. Vi har veludviklede konceptmodeller, som inkluderer alt - lige fra et knivskarpt fokus på, at siden konverterer bedst muligt, til billedudvælgelse, hosting, samt tekstskrivning foretaget af professionelle tekstforfattere. Vi laver også meget gerne et skræddersyet forløb, baseret på dine unikke ønsker og behov.

Tekster som sælger

Online-Results har nogle af branchens dygtigste tekstforfattere til at skrive indbydende og fængende tekster – tekster som sælger dine varer og ydelser på den mest effektive måde. Vores tekstforfattere er alle uddannet i sprog og kommunikation, og har desuden mange års erfaring i at skrive til nettet.

Hvem er vi?

Vi er et stærkt team af eksperter i markedsføring på internettet. Vi sætter en ære i at holde fokus på vore kunders behov. Vores unikke viden sikrer jeres virksomhed succes online.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

 +45 70 302 402

Responsive design

Desktop, tablet, smartphone

Vi har indgående indsigt i, hvad der skal til, for at din hjemmeside fungerer bedst tænkeligt - i forhold til om den besøges fra en tablet, en desktop eller en smartphone. Udviklingen går i den retning, at besøg fra især smartphones, men også tablets udgør en stadig større andel af den trafik, der flyder ind på hjemmesider i hele verden. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside konverterer lige godt fra de forskellige enheder - og her kender vi opskriften. Kontakt os uforpligtende på 70 301 402 for at høre nærmere.

Vi har styr på koden

Online-Results er et af de markedsledende SEO-bureauer i Danmark. Når vi producerer hjemmesider, er koden og strukturen opbygget ud fra vores unikke viden om, hvad der gør en forskel, når din side skal til tops på Google.

Evalueringsredskaber

Når vi designer en ny hjemmeside, opsætter vi altid målsporing. Dette giver dig indsigt i brugeradfærden på din hjemmeside, og fortæller dig således, hvordan dine kunder finder dig. På den måde har du altid overblik over hvilke markedsføringstiltag, der virker.

Høj brugervenlighed giver bedre placeringer på Google

En velfungerende hjemmeside hjælper dig til tops på søgemaskinerne. Det er ganske klart, at en hjemmeside, hvor kunderne får en god brugeroplevelse - bl.a. indikeret ved lav bouncerate og høj gennemsnitlig besøgstid - bliver belønnet af Googles algoritmer. På den måde bidrager den høje konverteringsrate ikke kun til højere udnyttelse af trafikken, men også til mere trafik. Der er med andre ord de bedste argumenter, også rent SEO-mæssigt, for at lave en brugervenlig hjemmeside.

Hvorfor vælge

Online-Results A/S er certificeret Google Partner

Online-Results er certificeret Microsoft Advertising Partner

Online-Results A/S har den højest mulige kreditvurdering hos Bisnode (AAA)

Online-Results A/S er medlem af Foreningen for Dansk Internet Handel

Online-Results A/S støtter Knæk Cancer

Online-Results A/S er partner til Årets Håndværker™

Online-Results A/S er medlem af Dansk Industri

Godt indhold og gennemtænkt usability giver dig billigere adwords

Hvis du i dag har en side, hvor indholdet er tyndt, bounceraten høj og den gennemsnitlige besøgstid lav, vil dette påvirke dine AdWordskampagner - belyst gennem den såkaldte ’Quality Score’ eller kvalitetsresultat. Kvalitetsresultatet er den faktor, som er afgørende for det respektive søgeords pris og placering, når du annoncerer gennem Google AdWords. Jo højere kvalitetsresultat, jo bedre priser og placeringer får du.

Konverteringsoptimering

Såfremt du har en hjemmeside og et webbureau, du er glad for, men godt kunne tænke dig en højere konverteringsrate på din nuværende hjemmeside, udarbejder vi gerne en rapport, som beskriver hvad du skal ændre for at øge din konverteringsrate. Hør mere om konverteringsoptimering på 82 823 471.

Billeder og videoer til hjemmesider

Vi kan finde billederne til din hjemmeside - ligesom vi gerne arbejder med dit eget billedmateriale. Vi har dygtige samarbejdspartnere, både på Sjælland, Fyn og i Jylland, som kan lave fantastiske billeder og videofilm til din nye hjemmeside. Vi ved, hvilken betydelig rolle billedmaterialet har for din hjemmesides evne til at generere kunder; derfor får du den bedst tænkelige rådgivning, når du samarbejder med Online-Results om en ny hjemmeside.

Mød holdet bag Online-Results A/S

Karsten B.S. Bruun

Head of Sales - East & Partner

+45 41 786 999

Jesper Pedersen

Head of Sales - West

+45 41 786 992

Per Voss Bredsten

Head of Agencies & Partner

+45 22 109 900

Kasper Bondo Wessberg

Head of Creative & Partner

+45 25 668 880

Thomas Muus

Online Media Advisor & Partner

+45 41 786 990

Helle Munkø

Online Media Advisor

+45 41 786 997

Jesper Moberg

Online Media Advisor

+45 41 786 995

Martin Corvinius

COO & Partner

+45 20 433 613

Lars Salmonsen

CEO & Founder

+45 60 180 372

Trine Bloor

Online Media Specialist

+45 22 591 505

Charlotte Paarup Larsen

Online Media Specialist

+45 22 581 828

Daniel Møllgård

Online Media Specialist

+45 41 786 994

Anders Seistrup Sørensen

Online Media Specialist

+45 22 895 465

Christina Iversen

Online Media Specialist

+45 22 720 945

Rasmus Mikkelsen

Head of SEO & Partner

+45 53 651 502

Simon Högström Rønbøl

Front-end Developer & Partner

+45 41 786 993

Frida Svaneberg

Graphic Designer

+45 22 894 265

Josephine W. Aa. Eriksen

Mediegrafikerelev

+45 41 786 991

Ida Waadenseholt

Mediegrafikerelev

+45 22 928 769

Rasmus Ryberg Andersen

Front-end Developer

+45 28 440 860

Maria-Louise Andersen

Head of Administration

+45 25 154 729

Charlotte Fynsk

Kontorassistent

+45 41 78 69 96

Få nyttige usability tips her