Ny hjemmeside

Vi ved, hvordan du får kunder

Vi bygger hjemmesider, der skaffer kunder

En god hjemmeside skal sælge produktet/ydelsen på bedste vis og give de besøgende den tryghed, der skal til, så de vælger at blive kunder. Og derudover skal den sikre, at man som besøgende nemt og intuitivt kan finde rundt på siden. Vores viden om, hvordan man bygger tillidsskabende hjemmesider, der er lette at navigere rundt på, er enestående.

Du får med andre ord en hjemmeside, der skaffer henvendelser, når du lader Online-Results stå for arbejdet.

Vores viden sikrer din virksomhed afgørende markedsandele

Køber du din nye hjemmeside hos Online-Results vil den være funderet på omfattende test, research og erfaring. Alt sammen med det udgangspunkt at være de bedste i markedet til at bygge hjemmesider, som giver vores kunder flest mulige kunder / salg.

Priser, hvor alle kan være med

Hos Online-Results tror vi på et langvarigt samarbejde med vores kunder. Derfor er ”priser, hvor alle kan være med” det løsen, der gennemsyrer vores priser - trods vores høje kvalitet og omfattende knowhow. Få et godt tilbud på en ny hjemmeside på 70 302 402.

Kontakt os

Vi bygger hjemmesider med det ene formål at øge konverteringsraten for din markedsføring online. Det er ikke unormalt, at vi kan hjælpe vores kunder med en fordobling af konverteringsraten. Fordobles konverteringsraten på din hjemmeside, vil du kunne halvere dine markedsføringsomkostninger - alternativt få dobbelt så mange kunder, uden at øge budgettet.

Vi sidder klar til at komme med et skarpt tilbud på at bygge din nye hjemmeside, så du kan få flere kunder online. Ring til os på 70 302 402.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

Hos Online-Results har vi mange forskellige samarbejdsmodeller. Vi har veludviklede konceptmodeller, som inkluderer alt - lige fra et knivskarpt fokus på, at siden konverterer bedst muligt, til billedudvælgelse, hosting, samt tekstskrivning foretaget af professionelle tekstforfattere. Vi laver også meget gerne et skræddersyet forløb, baseret på dine unikke ønsker og behov.

Online-Results har nogle af branchens dygtigste tekstforfattere til at skrive indbydende og fængende tekster – tekster som sælger dine varer og ydelser på den mest effektive måde. Vores tekstforfattere er alle uddannet i sprog og kommunikation, og har desuden mange års erfaring i at skrive til nettet.

Ros fra vores kunder

Her kan du se, hvad nogle af vores kunder har skrevet om os på internettet.

3 gange så mange bookinger som før!

Grundet min begejstring for Online-Results har jeg lavet en aftale med dem om en ny hjemmeside. Det skulle vise sig at være det bedste, som jeg kunne have gjort. Den er bare blevet super god, og vi får nu ca. 3 gange så mange bookinger online som før.

Anders Kolding DK

Rigtig hurtig service, flot resultat

I forbindelse med en ny hjemmeside, vi skulle have lavet i mit firma, kontaktede jeg Online-Results, og vi fik hurtig sporet os ind på hvilken vej, vi skulle gå, for at få en enkel, stilren og flot hjemmeside. Vores forventninger er blevet nået 100%, og så er det jo bare et plus, at de arbejder kanonhurtigt - kun positive anbefalinger herfra.

Thomas Kristiansen

Godt tilfreds

Har fået etableret en ny hjemmeside med dansk og engelsk tekst. Synes forløbet har fungeret fint og er meget tilfreds med min hjemmeside, samt en meget fin oversættelse. Jeg kan roligt anbefale Online Results.

Bo Rasmussen

Responsive design

 • Desktop, tablet, smartphone

  Vi har indgående indsigt i, hvad der skal til, for at din hjemmeside fungerer bedst tænkeligt - i forhold til om den besøges fra en tablet, en desktop eller en smartphone. Udviklingen går i den retning, at besøg fra især smartphones, men også tablets udgør en stadig større andel af den trafik, der flyder ind på hjemmesider i hele verden. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside konverterer lige godt fra de forskellige enheder - og her kender vi opskriften. Kontakt os uforpligtende på 70 301 402 for at høre nærmere.

 • Vi har styr på koden

  Online-Results er et af de markedsledende SEO-bureauer i Danmark. Når vi producerer hjemmesider, er koden og strukturen opbygget ud fra vores unikke viden om, hvad der gør en forskel, når din side skal til tops på Google.

EVALUERINGSREDSKABER

Når vi designer en ny hjemmeside, opsætter vi altid målsporing. Dette giver dig indsigt i brugeradfærden på din hjemmeside, og fortæller dig således, hvordan dine kunder finder dig. På den måde har du altid overblik over hvilke markedsføringstiltag, der virker.

HØJ BRUGERVENLIGHED GIVER BEDRE PLACERINGER PÅ GOOGLE

En velfungerende hjemmeside hjælper dig til tops på søgemaskinerne. Det er ganske klart, at en hjemmeside, hvor kunderne får en god brugeroplevelse - bl.a. indikeret ved lav bouncerate og høj gennemsnitlig besøgstid - bliver belønnet af Googles algoritmer. På den måde bidrager den høje konverteringsrate ikke kun til højere udnyttelse af trafikken, men også til mere trafik. Der er med andre ord de bedste argumenter, også rent SEO-mæssigt, for at lave en brugervenlig hjemmeside.

GODT INDHOLD OG GENNEMTÆNKT USABILITY GIVER DIG BILLIGERE ADWORDS

Hvis du i dag har en side, hvor indholdet er tyndt, bounceraten høj og den gennemsnitlige besøgstid lav, vil dette påvirke dine AdWordskampagner - belyst gennem den såkaldte ’Quality Score’ eller kvalitetsresultat. Kvalitetsresultatet er den faktor, som er afgørende for det respektive søgeords pris og placering, når du annoncerer gennem Google AdWords. Jo højere kvalitetsresultat, jo bedre priser og placeringer får du.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

KONVERTERINGSOPTIMERING

Såfremt du har en hjemmeside og et webbureau, du er glad for, men godt kunne tænke dig en højere konverteringsrate på din nuværende hjemmeside, udarbejder vi gerne en rapport, som beskriver hvad du skal ændre for at øge din konverteringsrate. Hør mere om konverteringsoptimering på 70 302 402.

BILLEDER OG VIDEOER TIL HJEMMESIDER

Vi kan finde billederne til din hjemmeside - ligesom vi gerne arbejder med dit eget billedmateriale. Vi har dygtige samarbejdspartnere, både på Sjælland, Fyn og i Jylland, som kan lave fantastiske billeder og videofilm til din nye hjemmeside. Vi ved, hvilken betydelig rolle billedmaterialet har for din hjemmesides evne til at generere kunder; derfor får du den bedst tænkelige rådgivning, når du samarbejder med Online-Results om en ny hjemmeside.

Hvem er vi?

Online-Results A/S

Vi er et stærkt team af eksperter i markedsføring på internettet. Vi sætter en ære i at holde fokus på vore kunders behov. Vores unikke viden sikrer jeres virksomhed succes online.

Online Results

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

70 302 402

Højeste kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Entrepreneur Of The Year

Entrepreneur Of The Year 2014

Børsen Gazelle 2015

Børsen Gazelle 2015

Foreningen for Dansk Internet Handel

fdih

Hvorfor Vælge os?

 • Vi er et af markedets dygtigste og mest erfarne hold
 • Hos os kan du samle alt din online markedsføring
 • Vi er dedikeret til at skabe succes for din virksomhed
 • Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medier

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af online markedsføring. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 70 302 402

Holdet bag Online-Results A/S

Få Succes Online!

Vi ved hvordan man skaber trafik og hvordan man får trafik til at blive til kunder.

Offentlig eller privat

Vi skaber online succes for såvel private som offentlige kunder.

 • Google
 • youtube
 • Facebook
 • Microsoft
 • Bing
 • HTML5
 • moz
 • analytics
 • bellmetric
 • Marin Software
 • Enecto
 • dandomain
 • Joomla
 • Raventools
 • Wordpress
 • seo powersuite
 • google +
 • Semrush
 • Majestic
 • Screaming Frog
 • LinkedIn
 • Instagram
Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
Hvis du ønsker at afmelde vores nyhedsbrev kan du gøre det direkte fra de mails du modtager.