Få nyttige usability tips her

UX: Hvordan ser naboen din hjemmeside?

Du har sikkert en standard browser på din computer, som du bruger, hver gang du besøger din egen hjemmeside. Men hvordan ser siden egentlig ud ovre på naboens laptop? På en iPad? Og på en Samsung Galaxy 8S?

Din hjemmeside vises forskelligt alt efter hvilken enhed, browser og skærmstørrelse brugeren benytter, og det er en rigtig god ide at sikre sig, at siden tager sig godt ud på de mest brugte. Tænk, hvis alle de potentielle kunder, der ser din hjemmeside på en iPhone, ikke kan se dit telefonnummer eller finde menuen? I værste fald kan der være vigtige funktioner på din side, der slet ikke virker i bestemte browsere eller på visse enheder.

3 grunde til at du skal teste, hvordan din side vises:

√ Du undgår at miste potentielle kunder, der ikke får vist din side korrekt
√ Du sikrer dig, at dit design ser godt ud på alle enheder
√ Du sikrer dig, at potentielle kunder kan udføre den handling, du ønsker – fx udfylde din kontaktformular

Sådan tester du din side

Der findes flere forskellige værktøjer. Du kan for eksempel bruge dette gratis værktøj, hvor du kan vælge forskellige enheder og skærmstørrelser:

http://quirktools.com/screenfly

Du kan også kontakte din webudbyder for at høre, om de kan hjælpe dig med at sikre, at din hjemmeside altid vises korrekt.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve