Få nyttige usability tips her

Sådan finder du dine DK-Hostmaster oplysninger

DK-Hostmaster administrerer alle .dk domæner. Når vi laver din nye hjemmeside, skal vi bruge dit bruger-ID og din adgangskode til DK-Hostmaster, for at kunne sætte den nye udgave af hjemmesiden online.

Bruger-IDet og adgangskoden fremsendes sammen med ordrebekræftelsen, når et domæne registreres hos DK-Hostmaster. Kender du ikke dit bruger-ID og adgangskode, skal du finde ordrebekræftelsen fra købet af domænet frem.

Inden du sender oplysningerne til os, skal du tjekke, at de virker. Vi har lavet en guide til, hvordan du gør:

Gå til hjemmesiden https://selvbetjening.dk-hostmaster.dk/

Hvis du tidligere har været logget ind

Hvis du tidligere har været logget ind på DK-Hostmaster, har du allerede bekræftet dit bruger-ID og din adgangskode. Log ind på DK-Hostmaster for at tjekke, at oplysningerne virker.

  • klik på ‘glemt bruger-ID?’, hvis du ikke kan huske dit bruger-ID
  • Klik på ‘glemt adgangskode?’, hvis du ikke kan huske din kode

Hvis du ikke har været logget ind før

Hvis du ikke tidligere har været logget ind på DK-Hostmaster, skal du bekræfte dit bruger-ID og din adgangskode med NemID.

Find dit NemID og dit DK-Hostmaster bruger-ID og adgangskode frem og klik på ‘Log på med NemID’.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve