Få nyttige usability tips her

Har du råd til at din hjemmeside bliver hacket?

Risikoen for at få hacket sin hjemmeside er stor, og mængden af hackerangreb stiger massivt. Ifølge Dansk Industri rammes hele 22 % af alle virksomheder af hackerangreb.

Så det er ikke uden grund, at 68 % af alle virksomheder frygter, at deres hjemmeside rammes af hackerangreb. Ofte er omkostningerne ved en hacket hjemmeside uoverskueligt høje:

Mistede kunder

Et hackerangreb vil typisk medføre, at din side viser andet indhold, ikke kan findes via Google eller ganske enkelt ikke er mulig at komme ind på i en periode. Den periode er naturligvis dyr, fordi du mister potentielle kunder.

Dårlig brandoplevelse

De fleste brugere vil tænke, at der er tale om en virksomhed, som ikke har styr på tingene og dermed føle utryghed, når de lander på en hacket hjemmeside.

Tab af placeringer på søgemaskinerne

Google og de øvrige søgemaskiner vægter deres brugeres sikkerhed ekstremt højt. Derfor er de ikke interesserede i at vise søgeresultater fra sider, der er hackede. Bliver din hjemmeside hacket, vil du ofte miste dine placeringer. Således kan både kunder, og måske også mange års investering i SEO, forsvinde, hvis ulykken er ude.

Udgifter til at få renset siden

Ofte kan omkostningerne ved at få renset siden være betydelige, og der er ingen garanti for, at sikkerhedsbristen kan identificeres, så man kan undgå yderligere angreb.

Findes der overhovedet hackfri hjemmesider?

Ja, det gør der. Men der er kun ganske få muligheder, hvis du vil være sikret en hjemmeside, der er 100 % beskyttet mod hackere. Online-Results kan hjælpe dig med en hackfri hjemmeside. Kontakt os på  70 302 402 for at høre mere.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve