Få nyttige usability tips her

Google Ad Grants – få flere bidrag, flere frivillige og øget interesse

Bliv vist øverst på Google hos dem der søger hjælp eller vil bidrage!

Google Ad Grants er en gratis annonceringsmulighed som Google tilbyder til nonprofit organisationer.

Den giver mulighed for, at organisationer kan annoncere på søgenetværket i Googles søgeresultater. Et sted hvor der hver dag er en voldsom konkurrence om brugernes klik og opmærksomhed.

Når først din organisation er godkendt af Google, opstår der spændende muligheder for at skabe nye forbindelser, som måske før har virket uoverskuelige.

Få markant stigning i besøg til hjemmesiden

Propa – prostatakræftforeningen arbejder med Google Ad Grants, og de sidste måneder har de oplevet en markant stigning i trafik til hjemmesiden på 35 %. De bliver nu vist helt i toppen af Googles søgeresultater – på søgeord som det tidligere var helt umuligt at opnå synlighed på.

Helt konkret har det betydet en større aktivitet end tidligere til foreningens kerneområder, nemlig patientstøtte og medlemshvervning.

Hvis kampagnen skulle have været indkøbt som en normal søgekampagne i Google Ads, ville udgiften være 30.000 kr. alene for de første 3 måneder.

Hvordan kommer min organisation i gang?

  • For at komme i betragtning skal din nonprofit organisation opfylde Googles krav til og definition af hvad en non profit organisation er. Efterfølgende går en ansøgningsproces i gang, hvor oplysningerne tjekkes af Google.
  • Når organisationen er godkendt, opsættes en kampagne. Den går først online, når Google har godkendt de søgeord, der skal arbejdes med. Det er vigtigt for Google, at der ikke opstår konkurrenceforvridning så priserne hos de betalende kunder stiger, fordi der kommer en gratis spiller på banen.
  • Så ruller besøgene ind, alt efter hvor stor interessen er for området
  • Google Ad Grants kontoen skal vedligeholdes hver måned. Det er en af betingelserne for, at Google tilbyder den gratis markedsføring.
  • Google har sat et månedligt loft på indkøb af klik på ca. 65.000 kr. og en max pris pr. klik på ca. 13 kr

Google Ad Grants er et godt supplement til markedsføringsindsatsen i nonprofit organisationer og sikrer opmærksomhed fra dem, der aktivt har brug for jeres organisation nu.

Vil du vide mere eller have hjælp til ansøgningsprocessen? Så er vores specialister naturligvis klar – de kan både hjælpe med ansøgningen og den faste vedligeholdelse af en Google Ad Grants konto. Ring til os på 82 823 470 og hør mere.

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve