Som Online Media Advisor får du et job med en unik frihed, hvor ansvaret for at nå dine budgetter og sikre optimal kundepleje er lagt ud til dig.

Til at begynde med bruger du primært energi på at opbygge din egen portefølje gennem kanvas-salg. Det indebærer en solid indsats på telefonen og til kundemøder, men på sigt er det meningen, at du skal bruge din tid på at pleje din portefølje og relationerne med kunderne.

I starten trækker du udelukkende på dit hunter-gen, men senere glider du mere over i rollen som rådgiver. Du skaber altså din egen portefølje og kan derefter koncentrere dig om netværk, kundepleje og mersalg.

Du får en enestående chance for at blive en del af et mediebureau, hvor 20 kolleger står klar til at tage godt imod dig. Vi er fordelt mellem Vejle og Valby, og du vil få din base på et af disse kontorer, hvor vi sælger – og rådgiver om – markedets bedste online markedsføringsløsninger.

Du skal kunne se perspektivet i jobbet, hvor du starter med at bygge noget op, som du senere kan høste frugterne af. Det kræver vinderinstinkt, og du giver ikke op, selvom det kan være hårdt i begyndelsen. Samtidig får du en stærk, fast løn, pension, sundhedsforsikring, fri mobiltelefon, bærbar computer, kantineordning og provision uden loft.

Det eneste du skal have, er:

  • Salgstalent, -erfaring og vindermentalitet
  • Et ubestridt sælgergen og både viljen og evnen til at nå dine mål
  • Gode kommunikations- og netværksevner

Har du spørgsmål kan du kontakte Jesper Pedersen, Head of Sales – West, på tlf.70 302 402. Er du allerede klar til næste skridt i din salgskarriere, og mener du, at du kan leve op til vores krav, så send din ansøgning til job@online-results.dk.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i Valby og Vejle og tæller 20 medarbejdere.