Du er en stærk formidler, og du kan lide at skrive. Vi søger løbende freelance tekstforfattere, der har det skrevne ord i deres magt og har lyst til at hjælpe vores kunder med at få succes på nettet.

Tekstforfattere søges

Din rolle som freelance tekstforfatter bliver primært at skrive søgemaskinevenlige tekster, hjemmesidetekster og mindre artikler om alverdens emner. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med at skrive til nettet, men ikke et krav. Vi forventer, at du skriver fejlfrit, har styr på grammatikken og kan arbejde selvstændigt. Vores kunder spænder bredt, og du skal derfor kunne skrive om alt fra CNC fræsning til rejser med samme entusiasme.

Viser du talent, og har du mod på det, er der mulighed for større opgaver, hvor du foretager tekstinterviews med vores hjemmesidekunder og efterfølgende forfatter al tekst til hjemmesiden.

Som freelance tekstforfatter arbejder du hjemmefra, og du har selv indflydelse på hvor meget arbejde, du ønsker. Teksterne afregnes typisk pr. ord og er mellem 150 og 6.000 ord lange.

Kan du skrive på andre sprog end dansk?

Så kan det også sagtens være, at vi har brug for dig i vores netværk. Det kan være, du har et andet modersmål end dansk, har boet i udlandet eller har taget en uddannelse, der har gjort dig skarp i at skrive til nettet på et andet sprog. Vi har løbende brug for tekstforfattere, der kan skrive til nettet på svensk, norsk, engelsk og tysk.

Send din ansøgning i dag

Har du spørgsmål, kan du kontakte Online Media Specialist Charlotte Paarup Larsen på tlf.70 302 402. Er du interesseret i at blive en del af vores freelancenetværk? Så send en mail til cpl@online-results.dk med en kort beskrivelse af dig selv og dine kvalifikationer samt eventuelt dit CV.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i Valby og Vejle og tæller 20 medarbejdere.