Få nyttige usability tips her

Trainee - Selvlært/nyuddannet med interesse for webudvikling

Er du interesseret i webudvikling, programmering, HTML & CSS – så er det dig vi mangler!
Vi søger nemlig en Trainee til vores Webudviklingsteam.

Trainee forløbet varer 6 måneder og tilpasses løbende til din personlige udvikling.

Du bliver fuldtidsansat fra start (forløbet er med løn) og dine arbejdsopgaver sættes ud fra dit niveau. Du forventes at suge viden til dig, samt at gennemføre selvstudier hjemmefra 🙂

Vi udvikler seriøse webløsninger i WordPress, hvor vi som bureau står for alle aspekter af projektet, fra design til den færdige løsning.

Krav til ansøgere

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Perfekt dansk i skrift og tale

Om os

Online-Results består af 25+ ansatte, vi er drevet af nysgerrighed og højt humør, og vi arbejder dedikeret for at skabe resultater for vores kunder.

Vi holder til i København og i Vejle – du vil hurtigt blive en integreret del af vores webteam i Vejle. 

Ansøgning

Send en ansøgning med billede eller hvad du måtte have af spørgsmål til mc@online-results.dk.

Forud for interviews fremsendes en opgave i HTML & CSS, som danner grundlag for det videre ansættelsesforløb.

Vi sender opgaver dag til dag 🙂

Ansøgningsfrist: 13. april 2022

Ansættelsesdato: hurtigst muligt


Jeg startede i Online-Results som elev, nu er jeg partner. Jeg har udviklet mig fra blot at være en person med interesse i web til at være internationalt anerkendt som en dygtig udvikler.

Simon
Lead Web Developer & Partner

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve