Få nyttige usability tips her

Webudvikler med PHP baggrund

Virksomhed i vækst søger kompetente webudviklere!

Som webudvikler hos Online-Results får du opgaver, der udvider dine kompetencer.

Vores webudviklingsteam består aktuelt af 13 udviklere, som kan blive dine nye kolleger!

I sparring med kolleger og ledelse planlægges opgaverne individuelt, og sammen opnår vi fantastiske løsninger, hvor kunderne hurtigt bruger dig som deres nye fuldtids udvikler.

Som Web Developer bliver du en del af et team, hvor skarpt design, webusability, konverteringsoptimering og sidens tekniske formåen er vores drivkræfter.

Du kommer til at indgå i et udviklingsteam, hvor folk hjælper hinanden, samtidig med at de er dedikerede til deres arbejde.

Krav til ansøgere

Online-Results er specialister i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, der ønsker at stå stærkt online. Vi er et kendt brand, der har været i branchen i mange år, og vores produkter og ydelser gør en stor forskel for vores kunder.

Online-Results har knap 20 medarbejdere i hhv. Vejle og København, og tilbyder løsninger indenfor hjemmesider, SEO, SEM, sociale medier, m.v.

Erfaring med programmering i PHP

HTML og CSS kan du lave i søvne – også uden et framework

Flydende i dansk, skriftligt og mundtligt

Om os

Online-Results er et erfarent online marketing bureau, drevet af en konstant nysgerrighed på, hvordan folk færdes på nettet, og hvordan de førende teknologier kan udnyttes til vores kunders fordel. De to ting kombineres til online marketing løsninger, der skaber resultater.

Du kommer til at designe & udvikle webløsninger sammen med vores team i Vejle, hvor der både er højt humør og højt til loftet 😉

Ansøgning

Matcher du ovenstående, så send os dit CV på mc@online-results.dk.
Vi tager folk til samtale med det samme og ansætter løbende.

Online-Results A/S

Online-Results er et stærkt team af specialister i digital brugeradfærd, online kommunikation og markedsføring. Vi har kontorer i København og Vejle og tæller knap 20 medarbejdere.


Jeg startede i Online-Results som elev, nu er jeg partner. Jeg har udviklet mig fra blot at være en person med interesse i web til at være internationalt anerkendt som en dygtig udvikler.

Simon
Lead Web Developer & Partner

Hold dig opdateret!

Vil du gøre din hjemmeside til en god forretning? Tilmeld dig og få besked, når der er nyt om digital brugeradfærd på bloggen!

Skriv venligst dit navn.

Skriv venligst hvilken email nyhedsbrevet skal sendes til.

Mød os på LinkedIn

Klar til at få en hurtig og brugervenlig hjemmeside?

Online-Results er et stærkt hold af specialister i digital brugeradfærd. Vi skaffer trafik til din hjemmeside - og sørger for at trafikken bliver til kunder.

Ring til os

Send os en mail

"
Den bedste beslutning, jeg har taget, var at få Online-Results til at lave min nye hjemmeside. Jeg kunne mærke forskel fra dag 1 - der kommer langt flere henvendelser, og jeg kan kun ærgre mig over, at jeg var lidt længe om den beslutning. Jeg er glad for at have fundet et bureau, der tager sig af det hele og leverer rådgivning i øjenhøjde. Kort sagt sikrer de, at jeg får mange nye kunder for færrest mulige penge.

Morten Jensen
Indehaver, Centrum Gulve