Har du råd til, at din hjemmeside bliver hacket?

Det er ikke uden grund, at 68 % af alle virksomheder frygter, at deres hjemmeside rammes af hackerangreb. Ofte er omkostningerne ved en hacket hjemmeside uoverskueligt høje:

Mistede kunder:

Et hackerangreb vil typisk medføre, at din side viser andet indhold, ikke kan findes via Google eller ganske enkelt ikke er mulig at komme ind på i en periode. Den periode er naturligvis dyr, fordi du mister potentielle kunder.

Dårlig brandoplevelse:

De fleste brugere vil tænke, at der er tale om en virksomhed, som ikke har styr på tingene og dermed føle utryghed, når de lander på en hacket hjemmeside.

Tab af placeringer på søgemaskinerne:

Google og de øvrige søgemaskiner vægter deres brugeres sikkerhed ekstremt højt. Derfor er de ikke interesserede i at vise søgeresultater fra sider, der er hackede. Bliver din hjemmeside hacket, vil du ofte miste dine placeringer. Således kan både kunder, og måske også mange års investering i SEO, forsvinde, hvis ulykken er ude.

Udgifter til at få renset siden:

Ofte kan omkostningerne ved at få renset siden være betydelige, og der er ingen garanti for, at sikkerhedsbristen kan identificeres, så man kan undgå yderligere angreb.

22% af alle virksomheder rammes af hackerangreb – vil du undgå at være blandt dem? Kontakt os uforpligtende og hør mere om hjemmesider, der er 100 % modstandsdygtige mod hackere – ring på telefon70 302 402.