Google AdWords – intelligent markedsføring

Vi er specialister i AdWords

Og forstår til fulde at udnytte de muligheder, der findes

Hvorfor er Online-Results blandt de bedste til Google Adwords?

Google AdWords er efter vores mening det mest intelligente og den mest omkostningseffektive form for markedsføring, man overhovedet kan indkøbe. Derfor er det næsten altid muligt at få indstillet sine AdWords kampagner, så de giver et fornuftigt afkast (ROI).

Lad Online-Results sikre et højt afkast på dine Adwords annoncer

Vi har et væld af forskellige samarbejdsmodeller – modeller som nøje tilpasses netop dit behov, dit budget og din virksomhed. Kontakt os helt uforpligtende på 70 302 402.

Et af markedets dygtigste og mest erfarne Google Adwords Team

Hos Online-Results har vi samlet et enestående stærkt hold af erfarne AdWords specialister. Vores hold tæller nogle af de absolut største kapaciteter på området i Danmark, hvis viden om AdWords er uden sammenligning. Kontakt os uforpligtende og hør mere om, hvordan vi kan optimere din AdWords kampagne eller hvilket potentiale, der findes for din virksomhed ved at komme i gang med Google AdWords.Kontakt os
 • Google AdWords på den rigtige måde

  Online-Results er certificeret Google Partner. At være Google Partner kræver, at man konstant holder sig ajour med de utallige muligheder, der er for at udnytte Google AdWords fulde potentiale. Vores hold af AdWords specialister er alle certificerede i såvel shopping, søgeannoncering, displayannoncering og Google Analytics.

 • Brug af software

  Der findes en lang række programmer og tjenester, man med fordel kan udnytte til at spore potentiale, optimeringsmuligheder og indtjeningsmuligheder. I Online-Results benytter vi os af de mest intelligente og fordelagtige løsninger for vores kunder. Vi arbejder bl.a. med Marin Software, Raven Tools m.fl. for at skabe overblik og klarlægge indtjeningsmulighederne for vores kunder.

 • Vi hjælper alle

  Hos Online-Results elsker vi at skabe succes for vores kunder, og derigennem vokse sammen med vores kunder. Vores ekspertise og knowhow gør os til en af markedets stærkeste samarbejdspartnere inden for Google AdWords, uanset din virksomheds størrelse eller det marked du arbejder i. Vi skaber succes for såvel nogle af de største brands i Danmark til lokale, små håndværksvirksomheder. Uanset branche, segment, målgruppe og din virksomhedsstørrelse kan vi hjælpe dig og din virksomhed til fremgang med Google AdWords.

 • Hvad arbejder vi med?

  Der findes uendeligt mange områder, hvor man kan vælge at optimere en AdWords kampagne. Udgangspunktet for ethvert AdWords samarbejde med os er at lægge fokus og prioritere således, at vi skaber den bedst tænkelige ROI for dig og din virksomhed.

 • Geografi

  Online-Results kigger på, hvor i landet du får flest kunder til de laveste priser. Vi optimerer dine kampagner således, at du er synlig, hvor du får kunder, og ikke spilder unødige annoncekroner på områder, som ikke giver et acceptabelt afkast.

 • Google belønner kvalitetskampagner

  Google belønner kvalitetskampagner – det vil sige velskrevne kampagner, hvor hjemmeside, søgeord og kampagnetekster harmonerer. Vi er specialister i at lave AdWords kampagner, som scorer højt hos Google.Vi sikrer dermed vores kunder høje placeringer til lave priser.

 • Tidspunkt

  Ofte vil man opleve, at trafik på visse måneder om året, på visse uger i måneden, på visse dage i ugen og på visse tidspunkter af dagen er mere værd end på andre. Derfor arbejder vi målrettet på at få identificeret disse tidspunkter og optimeret dine kampagner i forhold til den viden.

 • Konverteringsoptimering

  For de fleste kunder handler det om at skaffe flest mulige kunder til den laveste pris pr. styk. Vi har særdeles god erfaring med og mange muligheder for at arbejde med og værdisætte forskellige mål på din hjemmeside. Konverteringsoptimering vil som udgangspunkt være det mest centrale omdrejningspunkt for de fleste kunder i et samarbejde med Online-Results. Men der kan være andre målsætninger, såsom informationsdeling, branding m.m., hvilket vi også har stor erfaring med.

 • Struktur

  Din AdWords kampagnes succes handler i den grad om at have den rigtige struktur fra starten. Vi sikrer den optimale struktur i din kampagne, så den giver et godt overblik og får det bedst tænkelige udgangspunkt for optimeringsmuligheder.

 • Søgeord - et godt udgangspunkt

  Vores store erfaring giver os en unik indsigt i, hvordan en kampagne skal komponeres, baseret på best practice. Vi finder de rigtige søgeord og sørger for, at du har de søgeord, der fører til salg. Vi sikrer også, at vi i videst muligt omfang har fravalgt de søgeord, som blot giver trafik, men ingen henvendelser.

 • Løbende søgeordsoptimering

  En stor del af den løbende optimering handler om at arbejde og udvikle på de søgeord, som skaber afkast – samt afvikle og begrænse de søgeord, som blot skaber trafik.

 • Placeringsoptimering

  Vi arbejder på at finde ud af, hvor den optimale placering er for din virksomhed på givne søgeord – kort sagt, hvor er volumen og indtjeningen højest i forhold til udgiften.

 • Optimering af annoncetekster

  Nogle annoncetekster sikrer din virksomhed de højeste placeringer til de lavest mulige omkostninger, mens andre skaffer dig de fleste salg. Vi finder den rigtige løsning til din virksomhed gennem løbende optimering og tilpasning.

 • Mobil, desktop eller tablet

  Afhængig af branche og målgruppe vil der være stor forskel på, hvilke enheder der giver dig de fleste kunder til den lavest mulige pris. Vi arbejder målrettet mod at indstille kampagnerne i forhold til de enkelte enheder, så de giver dig størst muligt afkast i forhold til din investering i AdWords.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

Landingpage optimering

Der kan være stor forskel på, hvilke sider der sælger bedst på din hjemmeside og hvilket budskab fra din hjemmeside, som bedst matcher de potentielle kunder og AdWords kampagnerne. Vi arbejder målrettet på at identificere og udvælge de bedste og mest konverterende landingpages til dine kampagner. Online-Results arbejder også målrettet med konverteringsoptimering af hjemmesider og usability.

Remarketing

Vi undersøger om kunder, som tidligere har besøgt din side, har større eller mindre værdi end nye kunder, og optimerer og indstiller dine kampagner i forhold til dette.

Bør du investere i Google Adwords?

Det korte svar er, at du skal arbejde med AdWords, hvis det er en god investering for din virksomhed. Heldigvis findes der et hav af muligheder for at spore effekten af din AdWords kampagne. Det er vores mening, at AdWords i langt de fleste tilfælde kan indstilles til at være en rentabel investering for din virksomhed.

Ring mig op

Your message was successfully sent!

Omkostningseffektiv markedsføring

Google AdWords er en af de mest rentable former for markedsføring, som findes. Omkostningerne pr. kunde er ofte signifikant lavere end ved brug af andre medier. Med Google AdWords rammer du kunden med dit budskab i det øjeblik, han eller hun leder efter netop dit produkt eller din service.

Konverteringsraten 1,5x højere end på organiske resultater

Større undersøgelser viser, at AdWords på konverteringsrate vinder hver gang sammenlignet med organisk trafik. Dette skyldes i høj grad, at man selv kan styre budskabet og de søgeord, man vil findes på.

Dynamisk Markedsføring

En af de store fordele ved Google AdWords er, at man i løbet af ganske få minutter kan komme online, og på samme måde kan man i løbet af få minutter stoppe kampagnen igen. På den måde kan man eksempelvis starte sin kampagne det øjeblik, ordrebogen er tom, og når kalenderen igen er fuld, kan man med et enkelt klik stoppe kampagnen igen. Det er også muligt at justere kampagnerne, så der kommer fokus på varer eller ydelser med særlig høj fortjeneste eller hvor lageret er stort og modsat kommer mindre fokus på varer og ydelser, som er tæt på udsolgt eller hvor fortjenesten er lav.

Kontakt os for et godt tilbud på Adwords

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at give dig et bud på, hvordan vi sammen opnår succes med din virksomhed gennem Google AdWords – kontakt os på 70 302 402.

Google Partner

Online-Results A/S er certificeret Google Partner

Hvem er vi?

Online-Results A/S

Vi er et stærkt team af eksperter i digital markedsføring. Vi sætter en ære i at holde fokus på vores kunders behov. Vores unikke viden sikrer jeres virksomhed succes online.

Online Results

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

70 302 402

Højeste kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Børsen Gazelle 2015

Børsen Gazelle 2015

Knæk Cancer 2015

Knæk Cancer 2015

Entrepreneur Of The Year

Entrepreneur Of The Year 2014

Foreningen for Dansk Internet Handel

fdih

Hvorfor Vælge os?

 • Vi er et af markedets dygtigste og mest erfarne hold
 • Hos os kan du samle alt din online markedsføring
 • Vi er dedikeret til at skabe succes for din virksomhed
 • Vi har indgående indsigt i best practice på tværs af platforme og medier

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af online markedsføring. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 70 302 402

Holdet bag Online-Results A/S

Få Succes Online!

Vi ved hvordan man skaber trafik og hvordan man får trafik til at blive til kunder.

Offentlig eller privat

Vi skaber online succes for såvel private som offentlige kunder.

 • Google
 • youtube
 • Facebook
 • Microsoft
 • Bing
 • HTML5
 • moz
 • analytics
 • bellmetric
 • Marin Software
 • Enecto
 • dandomain
 • Joomla
 • Raventools
 • Wordpress
 • seo powersuite
 • google +
 • Semrush
 • Majestic
 • Screaming Frog
 • LinkedIn
 • Instagram
Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!
Hvis du ønsker at afmelde vores nyhedsbrev kan du gøre det direkte fra de mails du modtager.